Zorgen

Hallo lieve lezer,

Al die verhalen die tot je komen…… Mijn gids Jozef schijnt er graag zijn licht op.

Zoals ik nu zie hebben jullie vele zorgen. Zowel om jezelf als om alles wat er gebeurt in de wereld. Toch hoef je hier niet in mee te gaan. Alles wat buiten jou ligt mag je aanschouwen en er verder niets mee doen. Ga door met je eigen leven en verlies je niet in alle verhalen. Er zullen nog vele verhalen volgen, dus ga er nu al op de juiste manier mee om.

Er hangt weer te veel negativiteit in de lucht en dat kun je alleen zelf aanpakken. Ga echt bij jezelf te rade en weiger mee te gaan in alles wat je hoort en ziet in de wereld. Dat wordt opgelost en de verantwoordelijken worden aangepakt. Daar kun jij op dit moment helemaal niets aan veranderen. Laat je niet opjutten en telkens die verhalen herhalen. Geen mening hebben is ook oké. Dit speelt al eeuwen en dat weten jullie eigenlijk wel. Het is nu de tijd dat alle rotte appels gezien worden. Dat is hún probleem, niet het jouwe. Jij mag doorgaan met alles wat je blij maakt en positieve energie geeft.

Het tij is aan het keren, dus laat je niet naar beneden halen door alle informatie. Kijk of lees gewoon niet! Dit is ook sensatiezucht, al zijn sommige dingen waar. Het doet voorkomen dat er niets positiefs gebeurt, maar dat is wel zeker zo! Laat je niet meesleuren. Negeren is het juiste woord. De mens is nu eenmaal een kuddedier, maar wees dapper en voel wat echt waar is voor jou. Je hoeft niet in alles mee te gaan. Stap uit de kring van mensen die dit als het belangrijkste in hun leven vinden. Kijk met wie je echt resoneert en die je positiviteit brengt. Dat is vele malen belangrijker dan het gepraat over anderen. Het brengt je alleen maar verder van jezelf af.

Ik wil jullie echt meegeven dat ik ongelofelijk trots op jullie ben! Ga er maar aanstaan in deze tijd! Toch houden jullie vol en dat verdient respect. Nu kun je wel zeggen dat je geen keus hebt, maar je hebt altijd de keus om je leven ten beste te leven. Geen excuses! Wat je te doen hebt hier op aarde ga je zeker voelen of je weet het al. Ga hier mee door en sluit je af van alle negativiteit. We hebben licht nodig in deze tijden. Laat het schijnen en je neemt iedereen automatisch mee. Dát is de spirit lieve mensen. Doe wat je hebt te doen. Het kan altijd en overal. Het ligt niet aan anderen als je dit zo voelt, het zit in jou en alleen jij kunt jezelf echt laten zien! Even nodig deze confrontatie, want de energie is aan het inzakken. Schijn je licht en wees positief. Je kunt dit!

Liefs Jozef

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. Weer een mooi bericht mogen ontvangen!  Marieke was erg blij met de persoonlijke boodschap van Jozef. Meer info https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Marieke: Wat een geweldig mooie boodschap! Tranen in mijn ogen. Zo treffend, zo waar. Het klopt allemaal. Dankjewel lieve José en dankjewel Jozef. Zo ontzettend blij met deze boodschap. Puzzelstukjes vallen op zijn plaats.