Boek “Doodgewoon”

Lieve mensen,

Vandaag heb ik een video-boodschap geplaatst op mijn Facebook-pagina. Op 30 mei a.s. bestaan mijn website www.terugnaarhetlicht.nl en mijn pagina alweer een half jaar! Ik wil jullie graag bedanken voor alle lieve reacties en ik had nooit kunnen bedenken dat er zoveel behoefte aan dit onderwerp zou zijn. Zóveel volgers, dat had ik echt niet verwacht! Dit is precies de bedoeling en mijn taak in dit leven om zoveel mogelijk de angst en het taboe over de dood weg te nemen en bespreekbaar te maken. Dank je wel aan alle lieve mensen, die de berichten van Jozef, Ellen en mijzelf lezen.  Ja, het is nu de tijd om de naam van mijn overleden jeugdvriend te noemen. Lees maar door en het wordt je vanzelf duidelijk waarom!

 

 

September 2018 ben ik aan het boek “Doodgewoon” begonnen en gestart met vragen stellen aan Jozef. Deze titel en de eerste zin van het boek had ik in maart van dat jaar al doorgekregen. Ik had toen geen enkel idee over het hoe en wat en heb dit even zo gelaten. Ik heb vele vragen gesteld aan Jozef over allerlei onderwerpen. Zelf kwam hij ook vaak met een onderwerp waar hij het over wilde hebben. Hij had duidelijk haast met het boek en wilde graag zijn verhaal vertellen. Hij vertelt over het hiernamaals en geeft adviezen aan de mensheid door. Allerlei onderwerpen komen aan bod. Van emoties en de aarde, tot vragen over zelfmoord en het Licht. Ook stelde ik hem een aantal privé-vragen. Dit alles mag doorgegeven worden en daar is hij heel dankbaar voor. Begin dit jaar was het boek al af volgens hem. Ik wilde het in eerste instantie zelf gaan uitgeven, maar dat duurde hem allemaal te lang. Een aantal weken geleden hoorde ik midden in de nacht en bij het wakker worden de naam van Marleen te Vaanholt. Ik kende haar niet, maar heb haar meteen benaderd. Zij heeft mijn manuscript doorgelezen en wil het graag uitgeven! “Toevallig” heeft ze zelf een eigen uitgeverij,  www.walkingmyrevolution.nl. Er moest nog veel bijgeschreven worden, want het was niet genoeg vertelde zij. Vervolgens heb ik weer vele vragen uitgediept en herschreven en weer tussen de bestaande tekst geplaatst. Jozef vertelde ook aan de uitgeefster precies hoe hij het wilde hebben. Het boek is toegankelijk voor iedereen geschreven. Voor mensen die al meer bekend zijn met het hiernamaals, kan veel bekend voorkomen. Toch ben ik ervan overtuigd dat het zeker de moeite waard is om het boek te lezen! Héél binnenkort komt het boek “Doodgewoon” al in de voorverkoop.

Wil je graag als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief op mijn website www.terugnaarhetlicht.nl.

Liefs José den Ronde