Boek Doodgewoon

Mijn eerste boek “Doodgewoon” is op 1 juli 2020 verschenen en op 29 juni 2023 is de tweede druk uitgebracht! Inmiddels is op 13 december 2023 de Engelse versie “Joseph tells” verschenen!  Info en bestelwijze Engelstalige boek: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells/ )

Hieronder vind je een beknopte omschrijving van mijn boek:

Doodgaan is iets doodgewoons. Het is niet iets waar je angst voor hoeft te hebben, maar iets waar je naar mag uitkijken. Dat is een van de vele boodschappen die Jozef, de overleden jeugdvriend van José, met ons deelt in de gesprekken die zij samen hebben over sterven, het leven in het hiernamaals, het pad van de ziel en fijner en waardevoller leven op aarde.

Jozef vertelt over wat er met je gebeurt als je doodgaat,  wat je daarvan meekrijgt en hoe het er in het hiernamaals aan toegaat. Zo leer je wat je daar als taken kan doen en hoe je contact kan blijven houden met je overleden dierbaren.

Daarmee geeft Jozef op korte, krachtige wijze een verhelderende inkijk in het pad en de ontwikkeling van de ziel en beantwoordt hij vele vragen die je over dit hele proces kan hebben. Daarnaast deelt Jozef ook krachtige wijsheden over het aardse bestaan. Zo leer je hoe je meer kunt genieten van het leven en hoe je beter met andere mensen, dieren en de aarde kunt omgaan.

Dit boek Doodgewoon lees je daarom niet alleen om meer acceptatie te krijgen voor het heengaan van jezelf en je dierbaren, maar ook als bron voor een gelukkiger en waardevoller leven als deel van de reis van jouw ziel.

Wil je graag een gesigneerd exemplaar ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@terugnaarhetlicht.nl en ik stuur het je graag toe.

Bestellen via mijn uitgeefster: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/  Hier kun je tevens een inkijkje nemen in mijn boeken. Mijn boeken zijn ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België en bij Bol.com.

Trots ben ik op onderstaande reviews!

Christiane Je boek Doodgewoon is zo mooi en eenvoudig geschreven. Het doet je nadenken over de gebeurtenissen in je leven. Het waarom, hoe we met onze lessen dienen om te gaan. Het geeft ook waardevolle informatie over hoe we het beter kunnen aanpakken in ons leven hier. Zoals je vriend Thuis beschrijft, die wereld voelt zo warm en goed aan. Iedereen zou dit boek in huis dienen te hebben en er regelmatig bij stilstaan.

 

Piet  Wat een mooi, eenvoudig, liefdevol en duidelijk boek hebben jullie geschreven! Het is voor voor mij als fan van het Tibetaanse boeddhisme allemaal bekend, maar daar hebben ze hele dikke boeken voor nodig en jullie 151 bladzijde! Heel knap en ik ga er zeker een paar cadeau doen!