Boek Doodgewoon

Mijn boek Doodgewoon is op 1 juli 2020 verschenen! Hieronder vind je in het kort een beschrijving van het boek.

In Doodgewoon deelt José den Ronde – van Dun met jou haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef waardoor je een bijzondere inkijk krijgt in doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren.

Jozef deelt zijn visie over vele aardse zaken, geeft tips hoe je meer kan genieten van het leven en meer uit je eigen leven kan gaan halen. Jozef doet dat op korte, krachtige wijze. Hij geeft je advies en laat het aan jou over wat je er mee doet. Maar natuurlijk herinnert hij je er graag aan, dat als jij nu de kans niet neemt om jouw lessen te leren, dat die lessen dan later in dit leven of in je volgende leven gewoon terugkomen.

Daarnaast vertelt Jozef ook over hoe het hiernamaals er uit ziet, wat je daar als taken kan doen en wat er met je gebeurt als je doodgaat en hoe hij dit zelf heeft ervaren.

Heb je een enorme angst voor de dood? Ben je nieuwsgierig hoe een overledene over de aarde en allerlei aardse zaken denkt? Ben je benieuwd hoe sterven gaat en wat er daarna precies gebeurt? Wil je met meer lichtheid, rust en liefde leven? Lees dan beslist dit boek want de dood is DOODGEWOON!

Doodgewoon – Jose den Ronde – van Dun, ISBN: 9789492632050, Pagina’s: 152

 

Met de onderstaande link is mijn boek te bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

 

Vanaf 30-11-2020 ook als e-book te bestellen via onderstaande link:

Trots ben ik op onderstaande reviews!

Jolinde Lieve José! Vandaag kreeg ik jouw boek! Het ziet er mooi en professioneel uit. Maar het mooiste vind ik dat ik voel en weet hoe zuiver en oprecht alles doorgegeven werd en vervolgens door jou op papier werd gezet. Je mag super super trots zijn op dit zeer waardevolle boek. Ik vind jouw privé berichtje voorin heel lief. Ik denk ook zeker dat dit boek velen gaat helpen bij praten over de dood. Dank voor dit mooie geschenk!!!!

Geert Prachtig boek…het zou wat mij betreft behandeld/besproken moeten worden op middelbare scholen/instellingen/opvoedcentra/jeugdgevangenissen…etc…een bundeling van wijsheden-waarheden en levenslessen…Het Nationale Opvoedboek wat mij betreft.

Ilse Lieve José, wat een prachtig boek heb jij mogen schrijven, v.a. het eerste moment dat ik begon te lezen allemaal tintelingen door mijn hele lichaam, zo fijn…zeer duidelijk en fijn om te weten hoe liefdevol we worden opgewacht….dankjewel voor het delen, je kunt super trots zijn op jezelf!

 

Met vriendelijke groet,

José den Ronde-van Dun