Diensten

Vanaf 1 oktober 2021 bied ik de volgende diensten aan:

 

Boodschap dierbare overledene                                    € 20,-

Vijf vragen aan je dierbare overledene                         € 20,-

Persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef                € 20,-

Cadeaubon persoonlijke boodschap Jozef                   € 22,- (incl. verzendkosten)

 

 

 

 

 

 

Alle boodschappen channel ik via automatisch schrift. Voor het chanellen van een overleden dierbare en de vijf vragen heb ik naam en geboortedatum van de overledene nodig. Tevens hoor ik graag de connectie met de overledene.

Voor de persoonlijke boodschap van Jozef is je naam voldoende. Hij laat je zien waar je nu staat en geeft tips om je leven lichter te maken. Heel ondersteunend en dankbare reacties mocht ik reeds ontvangen. De boodschap heeft het formaat van een A4-tje. Nu ook verkrijgbaar als cadeaubon! Ik stuur je deze graag toe. Voor meer info kun je mailen naar: info@terugnaarhetlicht.nl

 

Enkele reacties op Jozefs persoonlijke boodschap:

Ann: Deze persoonlijke boodschap is écht verhelderend voor mij en doet mij enorm véél deugd en geeft me vertrouwen !! Zo super wat jullie doen !! Dank jullie wel !!!!

Debbie: Ontzettend bedankt voor dit mooie bericht!! Wat is dit fijn om juist nu te mogen ontvangen, echt heel bijzonder. Als Luisterkindwerker weet ik dat dit zo mooi is om vanuit de ander zelf te mogen geven, nu mag ik het zelf ontvangen van Jozef! Dit helpt mij zo ontzettend om mijn juiste stappen te mogen zetten. Nogmaals zoveel dank. Zo fijn dat je dit samen met hem mag doen! Wil jij hem ook bedanken, dat zou ik heel fijn vinden!
Priscilla: Dank voor het prachtige bericht. Er gebeurt van alles met me wanneer ik het lees en geeft me richting. Heel fijn.

 

Bij het aangaan van mijn diensten ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden:

  • Ik ben enkel een doorgeefluik, cliënt is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor zijn daden en gezondheid
  • Na betaling ontvang je de boodschap per mail
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

José den Ronde-van Dun / Terug naar het Licht

info@terugnaarhetlicht.nl

BTW: NL003839721B95 / IBAN: NL02KNAB0409918377 / KvK:  83555749