Diensten

Aanbod en tarieven per 1-1-2023:

Boodschap dierbare overledene                                    € 30,-

Vijf vragen aan een dierbare overledene                      € 30.-

Persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef                € 30,-

Cadeaubon persoonlijke boodschap Jozef                   € 32,-,- (incl. verzendkosten)

Boek Doodgewoon/Boek Jozef vertelt verder             € 17,50 per stuk / combibundel € 30,- (excl.verzendkosten)

Alle boodschappen channel ik via automatisch schrift.

Voor het chanellen van een overleden dierbare én de vijf vragen heb ik naam, foto, geboorte-en overlijdensdatum van de overledene nodig. Tevens hoor ik graag de connectie met de overledene. Uit respect naar de overledene en om een zuivere chanelling te ontvangen, wacht ik minimaal een half jaar met een chanelling. Graag korte en bondige vragen doorgeven.

Voor de persoonlijke boodschap van Jozef heeft hij enkel je naam nodig. Via mij maakt hij connectie met jou en laat hij je zien waar je nu staat en geeft tips om je leven lichter te maken. Heel ondersteunend en dankbare reacties mocht ik reeds ontvangen. De boodschap heeft het formaat van een A4-tje. Nu ook verkrijgbaar als cadeaubon! Ik stuur je deze graag toe.

Wil je gebruik maken van mijn diensten stuur dan een mailtje naar: info@terugnaarhetlicht.nl  Na betaling van het benodigde bedrag naar rekeningnummer NL02 KNAB 0409 9183 77  t.n.v. Terug naar het Licht ontvang je de boodschap z.s.m. per mail.

 

Enkele reacties op Jozefs persoonlijke boodschap:

Margon: Dank jullie wel voor deze prachtige boodschap! Het voelt zó waar en ik voelde me diep geraakt. Ik voelde mijn trilling verhogen toen ik de boodschap aan het lezen was. Ik heb de boodschap uitgeprint en ingelijst, zodat ik ‘em steeds opnieuw kan lezen! Nogmaals bedankt voor deze mooie boodschap, een waar (verjaardags)cadeau voor mezelf!

Marieke: Wat een geweldig mooie boodschap! Tranen in mijn ogen. Zo treffend, zo waar. Het klopt allemaal. Dankjewel lieve José en Dankjewel Jozef. Zo ontzettend blij met deze boodschap. Puzzelstukjes vallen op zijn plaats.

Kitty: Lieve José, de persoonlijke boodschap van Jozef heb ik op het juiste moment aangevraagd. Het was voor mij echt een wake-up call. Ik doe nu veel dingen anders in mijn leven en het voelt zo goed! Geweldig! Super dat je deze mogelijkheid aanbiedt. Ik wil tegen iedereen zeggen die twijfelt: je krijgt exact wat bij jou past. En je wordt er zo gelukkig van als je het advies ook opvolgt. Het advies van Jozef aan mij was best confronterend. Maar juist dát had ik nodig!!

Bij het aangaan van mijn diensten ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden:

  • Ik ben enkel een doorgeefluik, cliënt is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor zijn daden en gezondheid
  • Na betaling ontvang je de boodschap per mail
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

E-mail: info@terugnaarhetlicht.nl

IBAN: NL02 KNAB 0409 9183 77/  BIC KNABNL2H / t.n.v. Terug naar het Licht

BTW: NL003839721B95 /  KvK:  83555749

José den Ronde-van Dun / Terug naar het Licht