Boek Jozef vertelt verder

Mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” is verschenen op 19 maart 2021.

Hieronder vind je een beknopte omschrijving van dit boek:

Mijn tweede boek is minder persoonlijk dan het eerste boek Doodgewoon. Jozef werkt nu samen met zijn leermeester die zelf op aarde heeft geleefd. Later mocht ik horen dat hij hiermee Jezus bedoelde.  Samen willen zij de mensheid zoveel mogelijk ondersteunen. In “Jozef vertelt verder” wordt nóg dieper ingegaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Zo willen ze het leven lichter maken en de angst voor de dood én het leven wegnemen.

Hij vertelt hoe hij het wereldbeeld momenteel ziet en kaart vele belangrijke thema’s aan. De volgende onderwerpen komen zoal aan bod: rouw, de ziel, levensdoel en relaties. Ze laten je nadenken over jezelf en hoe jij in het leven staat. Zo kun je alles vanuit een ander oogpunt bekijken en kun je meer uit je leven halen.

Door alle gesprekken over Thuis, kun je bemerken dat dit iets is om naar uit te kijken en waar je blij van wordt! Jozef vertelt alles weer kort maar krachtig, zodat het boek voor iedereen toegankelijk is.

Het is Jozefs wens om zoveel mogelijk mensen te bereiken met dit boek. Met veel liefde heb ik alles weer opgeschreven wat ik mocht ontvangen.

Wil je graag een gesigneerd exemplaar ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@terugnaarhetlicht.nl en ik stuur het je graag toe.

Info en bestelwijze via mijn uitgeefster: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België en bij Bol.com

Blij met deze recensies!

Marieke  En… uit. Wat een prachtige boodschappen van Jozef. En jeetje het leek haast wel persoonlijk voor mij geschreven! Zo veel dingen waar ik mee zit of mee te maken heb, werden hier in besproken en uitgelegd. Over loslaten, creativiteit, familie, zorgen maken enz. Het was allemaal zo raak, het resoneerde enorm met mij. Ik haal er echt veel kracht en wijsheid uit. Ik ga het binnenkort nog een keer opnieuw lezen.

Veronica  Het is ook weer een heel mooi boek, waar we allemaal wat aan hebben. Zoveel mooie boodschappen met inhoud en waar we weer van leren. Wij zijn er blij mee, mijn zus en ik en dan nog de mooie boodschappen extra van Jozef via je website. Je bent een Engel voor iedereen.

Christiane  Heb ook je 2de boek gelezen van je jeugdvriend Jozef. Het boek rustig doorgelezen, niet op één dag maar gespreid om elk verhaal goed te laten doordringen. Ben dankbaar voor de vele tips die we krijgen en de inzichten . Het zet ons ook aan om anders te leren denken en om te gaan met elkaar. Zal hoofdstukken in het boek nog regelmatig terug lezen als ik het nodig heb in mijn dagelijks leven.