Over

Deze blog “Terug naar het Licht” is bedoeld om de angst voor de dood én het leven weg te nemen.

Welkom op deze mooie en eerlijke blog!

Sinds mijn jeugd is de dood een belangrijk thema in mijn leven. Dit komt door het overlijden van mijn jeugdvriend Jozef en andere dierbaren die in die tijd al vroeg terug naar Huis gingen.

In 2018 heb ik een Engelen healingprogramma gevolgd bij Daniëlle Blessing en daar werd mij duidelijk dat ik mensen mag helpen om hun angst voor de dood weg te nemen. Sindsdien is er veel met mij gebeurd.

Allereerst kreeg ik te horen dat ik hierover een boek mocht gaan schrijven. Dit heb ik graag gedaan en het is inmiddels te koop. Er werd mij ook verteld om een blog te starten en als vrijwilligster in een hospice te gaan werken. Dit ben ik beiden gaan doen. Mijn overleden jeugdvriend Jozef geeft prachtige boodschappen door voor mijn blogs en mijn lieve vriendin Ellen laat ook graag van zich horen. Soms meldt zich nog een andere dierbare overledene. Ik wil graag zowel persoonlijke ervaringen als gechannelde berichten delen. Voor mij is de dood niets anders dan een terugkeer naar Huis.

Mijn boek Doodgewoon is vanaf 1 juli 2020 te koop! Hier staan mooie boodschappen uit het hiernamaals in, die ik mocht doorgeven van mijn overleden jeugdvriend Jozef. Met deze link kun je mijn boek bestellen:  https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

Op 19 maart 2021 is mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” verschenen. In dit boek wil Jozef graag nóg dieper ingaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Hij wil de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Dit doet hij samen met zijn leermeester die zelf op aarde geleefd heeft. Via onderstaande link kun je mijn tweede boek bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

 

Liefs José den Ronde-van Dun