Over

Welkom op mijn website Terug naar het Licht!

Mijn naam is José den Ronde-van Dun en het is mijn doel om de angst voor de dood én het leven weg te nemen bij de mensen. Dit doe ik met mijn boeken, blogs en boodschappen via automatisch schrift.

Door het overlijden van mijn jeugdvriend Jozef en andere dierbaren die op jonge leeftijd zijn overleden, is de dood al sinds mijn jeugd een belangrijk thema in mijn leven. Hierdoor kreeg ik al op jonge leeftijd belangstelling voor spiritualiteit en heb ik vele cursussen gevolgd.

In 2018 heb ik een Engelen healing programma gevolgd bij Daniëlle Blessing en daar werd mij meteen duidelijk dat ik mensen mag helpen om hun angst voor de dood weg te nemen. Sindsdien is er veel met mij gebeurd.

Allereerst kreeg ik te horen dat ik een boek met de titel “Doodgewoon” mocht gaan schrijven. Jozef gaf mij alle teksten via automatisch schrift door en vertelde meteen bij welke uitgever ik moest zijn. Er werd mij ook verteld om een blog en Facebookpagina Terug naar het Licht te starten. Het was tevens de bedoeling dat ik als vrijwilligster in een hospice ging werken. Dit ben ik allemaal gaan doen.

Mijn jeugdvriend/gids Jozef en mijn lieve vriendin/gids Ellen geven prachtige boodschappen door voor mijn blogs.  Sinds zomer 2021 geeft Jezus bijzondere en ondersteunende teksten door. Ik mocht toen ook horen dat Jezus de leermeester van Jozef is. Inmiddels laat ook de Engel van het Licht graag van zich horen. Ik wil zowel persoonlijke ervaringen als gechannelde berichten delen. Inmiddels verschijnt er elke week een blog op mijn website.

Mijn boek “Doodgewoon” is vanaf 1 juli 2020 te koop en op 29 juni 2023 is de tweede, herziene druk verschenen. Inmiddels is op 13 december 2023 ook de Engelse versie “Joseph tells” uitgebracht. In dit boek deel ik mijn gesprekken met mijn overleden jeugdvriend/gids Jozef, waardoor je een bijzondere inkijk krijgt in doodgaan, het hiernamaals, het Thuis. Vele wijze levenslessen geeft hij door. Hiermee kun je zelf meer uit je leven halen, maar dit is helemaal aan jou! Het boek bevat 83 vragen en onderwerpen. Jozef vertelt alles op korte maar krachtige wijze. 

Op 19 maart 2021 is mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” verschenen. In dit boek wil Jozef graag nóg dieper ingaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Hij wil de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Dit doet hij samen met zijn leermeester Jezus.

Wil je graag een gesigneerd exemplaar van mijn boeken ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@terugnaarhetlicht.nl en ik stuur het je graag toe.

Info en bestelwijze via mijn uitgeefster: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/ Hier kun je tevens een inkijkje nemen in mijn boeken. Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België. en bij Bol.com. Voor “Joseph tells” zie: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells/

In Paravisie editie van februari/maart 2021 is een uitgebreid artikel van mij verschenen, te lezen via deze link: https://terugnaarhetlicht.nl/tekst-artikel-paravisie/

Oktober 2021 ben ik mijn eigen praktijk Terug naar het Licht begonnen en channel ik nu ook voor anderen. Meer info over mijn dienstenaanbod:  https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Lieve groet José den Ronde-van Dun

 

Contact: info@terugnaarhetlicht.nl

IBAN: NL02KNAB0409918377 / BIC KNABNL2H  t.n.v. Terug naar het Licht

BTW: NL003839721B95/ KvK:  83555749