Over

Deze blog “Terug naar het Licht” is bedoeld om de angst voor de dood weg te nemen.

Welkom op deze mooie en eerlijke blog!

Sinds mijn jeugd is de dood een thema in mijn leven.

In 2018 heb ik een Engelen healing programma gevolgd bij Daniëlle Blessing en daar werd mij duidelijk dat ik mensen mag helpen om hun angst voor de dood weg te nemen. Sindsdien is er veel met mij gebeurd.

Allereerst kreeg ik te horen dat ik hierover een boek mocht gaan schrijven. Dit heb ik graag gedaan en het is inmiddels te koop! Zie onderaan deze pagina voor meer informatie.

Er werd mij ook verteld om een blog te starten en als vrijwilligster in een hospice te gaan werken. Dit ben ik beiden gaan doen. Mijn overleden jeugdvriend Jozef geeft prachtige boodschappen door voor mijn blogs en mijn lieve vriendin Ellen laat ook graag van zich horen. Soms meldt zich nog een andere dierbare overledene. Ik wil graag zowel persoonlijke ervaringen als gechannelde berichten delen. Voor mij is de dood niets anders dan een terugkeer naar huis. Mijn doel van de blog en het boek Doodgewoon is, om iedereen die moeilijk met de dood om kan gaan, hierbij te helpen en het lichter te maken. Ik ben ervan overtuigd dat dit veel leed weg zal nemen!

Mijn boek Doodgewoon is vanaf 1 juli 2020 te koop! Hier staan mooie boodschappen uit het hiernamaals in, die ik mocht doorgeven van mijn overleden jeugdvriend Jozef. Met deze link kun je mijn boek bestellen:  https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

 

Liefs José den Ronde