Zorg

Hallo lieve lezer,

Dit bericht spreek vast veel mensen aan!

Een klein woord met grote betekenis. Zorg voor jezelf is nu heel belangrijk! Je bent vaak te veel met anderen bezig en vergeet voor jezelf te zorgen. Jij mag ook tijd nemen voor je levenspad. Sterker nog, dat is de bedoeling van het leven! Ieder heeft zijn lessen en missie. Wijk niet te veel af van je pad en laat anderen meer zaken zelf oplossen. Te veel empathie is bij velen een valkuil. Dan bedoel ik vooral de hooggevoeligen onder ons. Je voelt zóveel en wil de ander zó graag helpen. Heel nobel en toch kun je dit niet blijven volhouden. Het breekt je op en haalt je onderuit. Het is geen schande om voor jezelf te kiezen. Schuldgevoelens staan je té vaak in de weg. Heeft ook vaak met je opvoeding te maken en de kerk heeft hier ook niet veel goed aan gedaan. Schud die schuldgevoelens van je af. Kijk er naar en voel dat het je niets brengt. Het houdt je juist tegen van je missie!

Jij bent pure liefde en voel dat maar eens voor jezelf in plaats van altijd voor de ander. Dit is nodig om je verder te ontwikkelen. Vraag desnoods om hulp. Aan je beschermengel, gidsen of wie dan ook. Ieder heeft zijn taak in dit leven en jij ook! Te veel bijzaken en dwalingen om je van je pad af te houden. Dit laat je zelf toe en misschien is het angst om te groeien en je potentieel te zien? Hoe dan ook, doe hier iets aan. Je bent ook maar een mens met een beperkte tijd hier op aarde. Laat deze je niet door anderen ontnemen. Er wordt voor elk van ons gezorgd en jij hoeft niet continue de kar te trekken. Het ontneemt je je levenslust. Trap op tijd op de rem en geef het uit handen. Hoe moeilijk ook, ieder heeft het nodig om zich op te kunnen laden. Vraag om hulp en zonder schuldgevoel.

Velen zullen het moeilijk krijgen. Dat is niet voor niets en dat zijn lessen die je mag leren. Ga dit zelf aan, desnoods met professionele hulp. De antwoorden zitten in jou! Schreeuw niet meteen moord en brand maar probeer er eerlijk naar te kijken. Leg het niet meteen bij anderen neer. Je bent zelf bekwaam genoeg om dit aan te gaan. Kijk eerlijk naar jezelf. Wil je zo écht verder met je leven of mag het compleet anders? Aan jou de keus! Dit gaat bij velen spelen de komende tijd. Anderen hebben dit al achter de rug en weten wie ze zijn. Nu jij nog! Kom op, je kunt dit!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Heb je na het lezen van deze blog behoefte aan meer duidelijkheid over jezelf en je leven? Vraag dan een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan. Hij geeft prachtige, ondersteunende boodschappen aan de mensen. Ook maak ik graag contact voor jou met een dierbare overledene. Zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Wil je deze zomer nog inspirerende boeken lezen? Dan verwijs ik graag naar mijn boeken: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.