Zon in je hart

Wat word ik toch altijd blij van de vrolijke energie van mijn gids/vriendin Ellen. Laat je aansteken door haar optimisme!

Graag wil ik jullie opbeuren met fijne berichten. Hoe somber het nu ook voor je voelt, laat dit niet toe! De spelletjes zijn ver uitgespeeld op aarde. Laat je niet gek maken en je plezier ontnemen. Dat is wat ze zo graag willen! Je uit je fijne energie halen en je de zwaarte in trekken. Niet doen lieve mensen. Laat ze en verbind je met vrolijke dingen en mensen.

Zoek de zon in je hart! Die is er nog maar daar zit een laagje mist op. Blaas de mist weg en laat de zon weer stralen. Dat is toch zó fijn! Voel deze geweldige, aanstekelijke energie. Ga aan de slag met je plannen. Alles wat je vreugde brengt is goed. Ontdek je passie weer. Die was té lang ondergesneeuwd! Laat de zon de sneeuw weer doen verdwijnen.

Ja, ik ben een rasoptimist maar dat kun jij ook zijn! Steek de schouders eronder en aan de slag met jezelf! Het is mooi geweest met al het negatieve. Je weet dat je dit zelf toestaat toch? Kies vanaf vandaag voor een nieuwe start in alle vrolijkheid. Zo steken we elkaar aan en verdwijnt de grauwsluier over jou en je omgeving.

Héérlijk genieten van je creativiteit, de natuur, je kinderen en familie en alles wat je lief is. Zoek de warmte in jezelf en bij mensen waar je graag mee omgaat. Stop met je verplicht voelen naar zaken waar je hart niet meer ligt. Neem die beslissing vandaag en spreek dit hardop uit naar het Universum. Jij beslist over je leven en niet de ander! Voel je geen slachtoffer en ben trouw aan jezelf. Houd alles dicht bij jezelf en verlies je niet in de zwaarte van anderen! Verandering komt eraan, blijf geloven!

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

De Engelse vertaling van mijn boek Doodgewoon komt eraan! De titel wordt “Joseph tells”. Binnenkort meer info!

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/   

Heb je op dit moment vragen of wil je een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef ontvangen? Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk! Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/