Zomergroet

Hallo lieve lezer,

Dit is de laatste blog voor mijn vakantie met klare taal van mijn gids Jozef!

Lieve mensen, het doet me goed om jullie te zien genieten van de zomer. Dat hebben jullie verdiend! Het is niet enkel plezier in Nederland, dat begrijpen jullie wel. Voor wie dit nog niet ziet, open je ogen! Ook jij mag deelnemen aan de betere versie van dit land en zo ook de hele wereld. Denk niet dat het wel aan jou voorbij zal gaan, want iedereen krijgt hiermee te maken.

Ik wil jullie zomerpret zeker niet bederven en geniet wat er mogelijk is. Toch mag je nu niet langer doen alsof het wel meevalt. Het is niet de bedoeling dat een kleine groep de kar blijft trekken. Jullie zijn allemaal hierbij nodig. Het gaat spannend worden en het komt tot een climax. Dat moet, lieve mensen. Het moet duidelijk gemaakt worden dat de maat vol is. Steun is er volop vanuit de bovenwereld. Vertrouw daarop! Wees dapper en laat je angst los. Dit is nog te goed aanwezig in het collectief. Trap niet nog eens in nieuwe regels. Genoeg is genoeg! Zie dat het nergens op slaat. Pure onderdrukking is dit. Ja, ik ben confronterend, maar dat is nodig.

Wat kunnen we verwachten?

Er wacht nog veel chaos en nieuwe regels. Daarom moeten jullie je nu laten horen. Steun de strijders in hun strijd. Begrijp dat het ook om jouw vrijheid gaat. Wees dapper en laat je zien. Zeg wat je voelt en denkt. Ook in jou zit strijdlust. Haal die naar boven! De machthebbers laten zomaar niet los en willen alle macht behouden. Ga op onderzoek uit en zie dat dit waar is. Niemand weet wanneer dit stopt maar je kunt hier wel aan meewerken. Doe het voor je nageslacht en wees later trots dat je hieraan hebt meegewerkt. Denk nu niet puur aan je eigen genot maar voor de hele samenleving. We moeten dit samen doen! Dank je wel!

Liefs Jozef

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s.  Van 1 t/m 19 augustus heb ik 3 weken vakantie. Aanvragen kunnen gewoon gedaan worden. Je ontvangt de boodschap dan in de laatste week van augustus. Ik wens je een fijne vakantie toe! Meer info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Wil je nog inspirerende boeken lezen in je vakantie? Dan verwijs ik graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.