Ziekte

Hallo lieve lezer,

Voor mij voelt de energie op aarde nu heel rustig, alsof er van alles te gebeuren staat. Ik weet niet of jullie dit ook voelen? Ik ben er in ieder geval niet bang voor en laat alles zich maar ontvouwen. Met deze blog springt Jozef hier zeker op in.

 

 

Zoals velen van jullie merken, is er een helende rust op aarde te voelen. Je wordt teruggefloten van alles waar je mee bezig bent. Hoe je denkt en handelt uit automatisme. Ziektes zijn hier vaak het gevolg van en dat heb jij ook ondervonden. Geef je er helemaal aan over als je wordt gevloerd en wees vooral niet bang! Dit gebeurt om je weer terug te brengen naar jezelf. Heel hard nodig onder de mensen! Laat het rustig over je heen komen en vecht er niet tegen. Wees zeker niet boos op je lichaam. Het is zoals het is en als je dit met volle overgave laat gebeuren en hier ook dankbaar voor bent, kom je hier als herboren uit.

Mensen zijn zo geneigd om boos op zichzelf te worden als ze (weer) iets mankeren. Vraag aan je Hogere Zelf of aan wie je wilt, wat het te betekenen heeft en welke les je mag leren. Bedank hiervoor en meen dit ook! Onderdruk het niet onnodig en adem door je eventuele pijn heen. Zet elke dag de intentie op een gezond en fit lichaam en vertrouw hier ook op. Bedank je ego voor zijn doemscenario’s en zeg dat je zelf de baas bent over je lichaam en gedachten.

Er valt zoveel te leren van “ziektes”. Niets gebeurt zomaar en het ondersteunt jou zeker. Als je maar door blijft gaan en je lichaam niet series neemt, word je vanzelf teruggefloten. Mooi toch hoe dit werkt? De tijd van hard werken tot je er bij neervalt en altijd maar door moet gaan, is voorbij. Ga eens na of dat echt jouw overtuigingen zijn? Waarschijnlijk niet en zoek uit van wie die gedachten zijn. Geef ze terug aan diegene en vertrouw erop dat het nu niet meer van jou is. Jij mag zelf in alle rust je eigen weg gaan. Zet jezelf niet onnodig onder druk. Dat brengt je niets en kost te veel energie.

Je lichaam is zó wijs en kan je alles vertellen, als je maar luistert! Ga naar de plek waar het pijn doet en vraag wat het je wil zeggen. Neem het serieus en doe er iets aan. Luister goed waar jij je goed bij voelt. Ga op je eigen advies af en wees niet afhankelijk van andermans mening. Het is jouw lichaam en dat weet wat het beste is voor jou!

Ik wens jullie een vrolijke en liefdevolle dag, geniet van jezelf en je prachtige lichaam!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. Heb je interesse in mijn beide boeken? Allebei bedoeld om de angst voor het leven èn de dood weg te nemen. Via onderstaande link kun je deze bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/