Zichtbaarheid

Hallo lieve lezer,

Een mooi onderwerp heeft Jozef vandaag. Onderaan vind je een stukje persoonlijke tekst van mij.

In deze tijd is het de bedoeling dat je laat zien wie je werkelijk bent. Zo zijn er vele mensen die hun passie niet laten zien en voor zichzelf houden. Dit is jammer want je helpt hier jezelf en anderen mee. Kom uit je schulp! Waar ben je bang voor? Voor de mening van anderen? Waarom lief kind? Jij bent hier op aarde om je passie te ontdekken, je zielsmissie. Dat is het mooiste geschenk wat je aan je medemens kunt laten zien. Het wordt ongetwijfeld gevoeld door de ander als je uitspreekt wat je hier te doen hebt. Dat werkt aanstekelijk en zo steek je anderen aan met je enthousiasme.

Angst is de slechtste raadgever die er is! Ga uit je hoofd en luister naar je hart. Dáár zit je waarheid en je echte ik! Je bent een prachtig mens en zeer geliefd door ons. Verberg jezelf niet langer meer. Dat past niet meer in deze tijd en dit houd je niet vol. Laat je niet tegenhouden door de mening van anderen. Dit is pure angst en het onvermogen om jezelf te durven laten zien zoals je echt bent. Stop met toneelspelen lieve mensen. Die tijd is echt voorbij! Je wordt volop geholpen om je te laten zien, dus ga hier ook voor.

De lente is altijd een prachtige tijd voor een nieuw begin. Grijp die kans en voel wat je wilt laten zien. Je zult de juiste mensen en situaties tegen komen als je er voor gaat. Moed wordt door ons beloond! Hoe fijn is het om te doen wat je het liefste wilt. Laat je niet meer tegenhouden door allerlei verplichtingen van buitenaf. Doe lekker je eigen ding en je zult veel vrolijke en rustiger zijn. Stap uit je cirkeltje en je veilige plekje. Het is mooi geweest! Jouw kracht mag je aanboren en voor jezelf gaan staan. Je bent niet zwak, maar krachtig! Verzamel al je moed en ga écht leven en doen waar je blij van wordt!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Deze tekst slaat ook zeker op mij! De laatste twee jaar heb ik mij veel online laten zien maar sporadisch in het openbaar. Dit was zeker te wijten aan de beperkingen en ik vond het heerlijk om in mijn eigen bubbel te zijn. Toch voel ik dat ik mij meer mag laten zien en heb ik afgelopen dinsdag plotseling besloten om met mijn boeken en diensten op een fair te gaan staan.  Ik zag dit voorbijkomen en heb meteen gereageerd. Bleek dat er nog net één plaatsje vrij was. Die is dus voor mij! Mooi als je zo’n teken krijgt en je meteen luistert naar je intuïtie. Het is er nu de tijd voor om nieuwe stappen te zetten.

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste voor jou is. Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Per 1 mei 2022 verhoog ik mijn tarieven. Ik voel dat ik mijzelf tekort doe en mag de prijzen van mijn diensten verhogen. De prijs voor een dienst wordt dan € 30,- i.p.v. € 20,- De boodschappen die ik ontvang zijn zeer waardevol voor de ontvanger!

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook te bestellen in elke boekhandel in Nederland en België.