WMR Publishers Summit 15-18 december 2020

Hallo lieve lezer,

Eind oktober is deze summit ook gehouden, maar op verzoek van velen gaat deze in de herhaling. Zoals je hieronder kunt lezen, ontvang je van 15-18 december 2020 vier dagen lang een mail met video van alle auteurs van Walking my Revolution Publishers. Je kunt ze op je gemak bekijken en lezen als het jou uitkomt! In mijn video vertel ik over het communiceren met overledenen en hoe mijn boek Doodgewoon tot stand is gekomen! Vind je dit interessant, vergeet je dan niet in te schrijven via onderstaande link, want anders ontvang je geen mailtje….

 

Walking my Revolution Publishers houdt een online summit en ik ben een van de sprekers!

Dit keer gaat de summit 2020 over het thema boodschappen van engelen, overledenen en het Universum. Vanuit verschillende invalshoeken delen 4 experts met jou hun eigen ervaringen en geven zij jou tips en oefeningen om zelf ook meer open te gaan staan voor dit soort boodschappen. Hierdoor kan ook jij beter jouw mogelijkheden gaan benutten om je te laten helpen en inspireren door die prachtige hulpbronnen van boven.

Wat houdt een online Summit 2020 in?
In de week van 15 – 18 december 2020 houdt Walking my Revolution Publishers een online summit rondom het thema boodschappen van engelen, overledenen en het Universum. Je krijgt 4 dagen lang een mail met heldere, korte video’s vanuit verschillende expertises. Die video bevat een interview met een van de experts met daarin:
– informatie,
– ervaringsverhalen
– tips, en
– praktische oefeningen of opdrachten
die jij direct kan toepassen.

Dus naast waardevolle informatie die jou inzichten geven, kan jij er ook direct aan de slag waardoor jij vanuit verschillende invalshoeken kan gaan werken aan jouw verbindingen en contact met de engelen, overledenen en boodschappen van het universum.

Meer lezen over deze summit, de sprekers of je gratis inschrijven? Lees dan hier verder:

Liefs José