Wat als je het even niet meer weet?

De titel van deze persoonlijke blog is veelzeggend en voelt nodig om te delen.

Dit geldt zeker voor mij op dit moment! Ik verwacht dat velen hier doorheen gaan. Als het niet meer stroomt dan mag je stoppen met waar je mee bezig bent. Het chanellen van persoonlijke boodschappen en vragen aan mijn gids Jozef…..ik voel de passie al even niet meer. Dat voelt ondankbaar, verward en toch geef ik er aan toe om alles even stop te zetten. Geen idee wat er gaat komen maar dit heb ik al zo vaak gevoeld. Ik vertrouw dat het vanzelf weer duidelijk wordt en laat me leiden door mijn hogere zelf en het Universum.

Deze tijd en de afgelopen jaren ben ik in een fikse transformatie gerold en het voelt alsof alles wordt omgewoeld. Loslaten wat mij niet meer blij maakt. Controle loslaten en dat is echt een ding voor mij! Niet weten wat er komen gaat maakt mij vaak onrustig en toch gaat het steeds beter. Ik wil altijd graag vooruit en dat mag nu niet. Mijn lijf heeft rust nodig en ik wil de tijd nemen om mijzelf goed te leren kennen en wat mijn passie is.

Het voelt nodig om een persoonlijke blog te schrijven en dat is wel zo eerlijk naar mijn lezers toe. Ik heb mijn werk zelf gecreëerd en alles in mijn eentje uitgezocht. Blogs, Facebookpagina, Instagram, wisselend dienstenaanbod en niet te vergeten mijn drie boeken! Daar ben ik trots op en het voelt goed zo. Het leven kan niet altijd maar doorhollen zijn en op weg gaan naar het volgende. Kwestie van mezelf dit ook gunnen en dat doe ik nu zeker.

Soms voel ik dat het leven zó mooi wordt en iedereen mag doen wat hij het liefste doet. Weg met alle blabla verhalen en jezelf echt laten zien. Puur, kwetsbaar en gewoon jezelf mogen zijn. Dat is mijn wens en daar ga ik voor.

Op dit moment bied ik dus geen diensten aan. Houd mijn pagina in de gaten want dat kan zomaar anders zijn. Blogs blijf ik met liefde schrijven maar wel minder frequent. Dank je wel voor je begrip!

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/