Wanhoop

Hallo lieve lezer,

Vakantie zit er weer op en ik heb weer zin om aan de slag te gaan! Ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie hadden, of misschien heb je het nog voor de boeg? Vandaag wil ik graag dit mooie bericht van Jezus aan jullie doorgeven.

 

 

Lieve mensen, wanhoop zie ik op dit moment bij velen van jullie. Dat doet mij pijn, net als de verdeeldheid en het wijzen naar een ander. Stop hier mee want voor je het weet ben jij aan de beurt om veroordeeld te worden. Voel je nooit meer dan je medemens! Ieder is evenveel waard en stop ermee om je verheven te voelen boven de ander. Leer je les hier op aarde en wees nederig. Respect voor alles en iedereen wat leeft op aarde is nu nodig! Liefde en passie voor jezelf en anderen. Help elkaar en wees niet egoïstisch.

Hoogste tijd om bewust te leven en goed te voelen wie jij bent en waar je voor staat! Laat je niet afleiden door alle drukte buiten jouzelf. Dat heb je te vaak gedaan. Je hart schreeuwt om jouw aandacht en liefde. Luister hier naar en vind jezelf eindelijk terug. Het is de hoogste tijd lief mens! Ga niet opnieuw mee in de ratrace en angst om iets te missen. Rust, liefde en geluk zijn de nieuwe pijlers in jullie bestaan. Dit brengt je veel meer dan alle oppervlakkigheid en drukte buiten jou.

Wie ben jij zonder al het geruis van de buitenwereld? Voel dat eens en luister naar de antwoorden. Jullie blijven maar achter elkaar aanhollen uit angst om buiten de boot te vallen. Iedereen valt buiten de boot als je voor jezelf gaat staan. Maar hoe meer mensen die moed hebben, hoe beter de wereld ervoor staat. Moedige mensen veranderen de wereld ten goede. Wees hier één van lief mens! Verzamel al je moed en kracht die in jou zit en leef je eigen leven. Niet dat van een ander! Stop met de kudde te volgen. Kijk waar je mee bezig bent en of je dit de rest van je aardse leven wilt blijven doen.

Dingen veranderen razendsnel op dit moment. Hoe bewuster je leeft, des te beter je dit aankunt en niet verrast wordt. Het gaat heftig worden en er om spannen. Dit moet en is voorbestemd voor een nieuwe wereld. Veel beter en mooier dan jullie je voor kunnen stellen. Ga mee en wees dapper. Geef je over aan het Universum en laat je verrassen. Géén angst, alles komt meer dan goed! Vertrouw op jezelf en het Licht. Voel het Licht in jou en zend het uit naar je naasten en Moeder aarde. Hier word je voor beloond. Zoek de stilte op en blijf trouw aan jezelf. Ik hou van jullie!

Jezus (gechanneld bericht)

Liefs José den Ronde-van Dun

P.s. Wil je graag een persoonlijke boodschap van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef ontvangen? Hij helpt je om te laten zien waar je nu staat en wat je kunt veranderen. Alles met de bedoeling om jouw leven te verlichten. Voor meer info kun je mailen naar info@terugnaarhetlicht.nl