Waarom zijn de mensen zo moe? (uit mijn boek Doodgewoon)

Deze vraag uit mijn boek Doodgewoon stelde ik vier jaar geleden aan mijn gids Jozef. Natuurlijk speelt er nu op energetisch gebied heel veel en brengt dat ook moeheid met zich mee. Toch zijn er nog andere oorzaken die je hier kunt lezen.

 

Dit is één van de vragen en onderwerpen uit mijn boek Doodgewoon. Hier kun je een inkijkje nemen in mijn boek: http://Doodgewoon-pb2-inkijk   Uitgebreide info en bestelwijze over mijn boeken: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/   

Engelse vertaling van Doodgewoon is Joseph tells:  https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/

 

Waarom zijn  de mensen zo moe?

Bang voor de leegheid van hun bestaan en geen doel in het leven hebben. Werk hebben wat ze tegenstaat en waar alle energie naar toe gaat. Niet voor zichzelf op durven komen en meedoen met de kudde.
Dit speelt heel erg op aarde. Angst om niet bij de groep te horen
en dus niet geaccepteerd te worden.

Verder is slecht eten een grote boosdoener. Veel gefabriceerd eten en fastfood zonder voedingswaarde. Daar wordt een mens doodmoe van en ook nog erg dik. De meesten slepen zich door de dag heen.

Slechte verstandhoudingen thuis en geldproblemen. Ga ontdekken, waar je vrolijk van wordt en laat je leiden door ons of de engelen. Luister naar je hart en ga voor een zinvol en vrolijk leven. Dat is de bedoeling van het leven op aarde!
Neem verantwoordelijkheid voor je leven en gezondheid en ga niet in de menigte op als een volgzaam schaap. Er is voor ieder van jullie een mooi leven weggelegd. Wees blij met wat je hebt en de mensen om je heen.
Het is niet de bedoeling dat je werkt tot je er bij neervalt en als een kaarsje uitdooft. Trap op de rem en leer jezelf kennen. Investeer tijd in jezelf om je passie te vinden. Leef niet als een zombie en kom op voor je rechten.
Ga de natuur in en laad je op door de rust daar. Moet niet zoveel van jezelf! Verander moeten in willen. Wat wil je graag doen vandaag? Spendeer je tijd niet aan nutteloze klusjes, omdat het zo hoort! Het leven is niet bedoeld om moeilijk en zwaar te zijn, maar liefdevol en mooi!

Lieve groet José den Ronde-van Dun