Vuurwerk

Hallo lieve lezer,

Enkele vragen aan mijn gids Jozef over deze tijd….

Lieve mensen, heb vertrouwen in jezelf in deze zware tijden. Richt je aandacht enkel op het goede en de liefde. Dit is nodig om alles in goede banen te leiden. Het knalt behoorlijk hier en er is van alles aan de hand. Verwacht een pittige tijd die tot een hoogtepunt gaat komen. Het donker is in alle staten omdat steeds meer mensen ze door hebben. Stop met het volgen van onzinnige regels. Vraag je af bij alles wat je doet, of het zin heeft en het goed voelt voor jou. Ook bij mensen die je uitdagen. Blijf bij jezelf en vertrouw enkel op je hart. Het hoort bij deze tijd dat ieder zijn masker laat vallen. Dat kan erg confronterend zijn. Vergeet niet dat enkel datgene en de juiste mensen overblijven die bij jou passen. Hoe verdrietig dit ook kan zijn, het is de bedoeling van deze tijd.

En na dit hoogtepunt Jozef?

Hierna gaat alles opnieuw opgebouwd worden wat er afgebroken is. Je zult je vreemd voelen maar zie het als een spannend nieuw avontuur. Dat is het ook! Help mee met je goede ideeën. De oude wereld en alles wat niet meer werkte, is verleden tijd. Mensen gaan weer samenwerken en alles in harmonie. Je hebt je vrijheid terug en alle zwaarte is verdwenen. Kinderen, dieren, alles en iedereen heeft zijn vrijheid terug. Genieten en doen waar je hiervoor op aarde bent gekomen, dát is de bedoeling. Er wordt weer goed voor Moeder Aarde gezorgd en ze wordt gewaardeerd om haar schoonheid. Gezond voedsel wordt voor iedereen verbouwd en is beschikbaar voor alle mensen. Zoals het ook bedoeld is. Het egoïstische tijdperk is geweest. Zie dit voor je, want het is werkelijkheid. Zak niet terug in je oude manier van leven en denken maar focus je op een fantastische nieuwe aarde.

Hoe lang gaat dit duren, want de mensen zijn erg moe….

Afhankelijk van waar jij voor kiest. Blijf je in de zware energie hangen en blijf je slachtoffer, dan gaat het langer duren. Help allemaal zoveel mogelijk mee en sta op! Genoeg is genoeg, we zijn er bijna! Ik mag en kan geen tijd doorgeven, dat is aan God. Maar vergeet niet dat de mens sterker is als hij verenigt met de ander. Laat je hoofd niet hangen en doe mee met de nieuwe werkelijkheid. Zie het, voel het, ruik het! Maak je enthousiast en wakker je vuur aan. Niemand mag dit van je afnemen! Het is jouw leven! Oordeel niet, maar sta open voor een nieuwe manier van leven. Zóveel mooier dan dit! Kom op mensen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Heb je behoefte aan een boodschap van een dierbare overledene, dan channel ik deze graag voor je. Je kunt ook 5 vragen doorgeven die ik dan stel. Zie hiervoor de link: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/