Vrolijkheid

Hallo lieve lezer,

In deze pittige tijden wil Jozef het graag over vrolijkheid hebben. Heel fijn nu en ook voor mij erg welkom!

 

 

Wat mis ik de vrolijkheid en het plezier op aarde! Het voelt allemaal zo zwaar en het is net of jullie niet meer mógen lachen. Laat je toch niet gek maken door alle zwaarte en negativiteit. Zet dat nieuws af, lees geen ellende maar zoek de vrolijkheid. Geniet van je kinderen en kleinkinderen en doe lekker gek met ze. Speel met je dieren want ook zij voelen de negativiteit. Ze zullen je er heel dankbaar voor zijn. Geef ze een extra knuffel en dat mag wat mij betreft met iedereen! Laat je dit niet verbieden want het is nu broodnodig. Bij alles wat je vanuit je hart doet, doe je niemand kwaad. Juist niet zelfs! Mensen groeien van wat liefde en warmte. Altijd en zeker in deze dagen! Kijk leuke en grappige films of lees vrolijke verhalen. Keuze genoeg hoor! Zo houd je jouw energiepeil hoog en ben je niet vatbaar voor ziektes.

Gun de kinderen hun plezier in deze Sinterklaastijd en word zelf ook weer lekker kind. Denk aan hoe jij toen zelf was en ga fijn mee in hun verhalen en spanning. Laat niets of niemand dit van je afpakken!

Hoe kunnen we sombere mensen hierin meekrijgen?

Verras ze met iets leuks en doe moeite voor ze. Neem ze mee naar buiten en vermijd zware verhalen. Straal jouw licht en nodig ze uit in een vrolijke sfeer en gesprek. Dit is zó hard nodig nu want het is somberheid alom bij jullie. Kijk wat je kunt betekenen in je eigen gezin en daaromheen. Verspreid de vrolijkheid en het licht! Vertel hoe ze beter de zwaarte kunnen vermijden als ze hiervoor openstaan. Lukt het niet om deze mensen mee te krijgen dan is dit niet aan jou te wijten. Ieder heeft zijn eigen keuzes. Wel krijgen deze mensen vaak de ene na de andere klacht. Dit is erg jammer en wij proberen ze zeker te bereiken. Vertel dat ze hun beschermengelen aan mogen roepen en dat die niets liever doen dan helpen. Lach eens lekker en ga even heerlijk los mensen! Maak er wat van in deze tijden!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde

 

P.s. In mijn boek Doodgewoon staan ook vele thema’s en mooie lessen. Deze zijn doorgegeven door mijn overleden jeugdvriend Jozef. Zijn bedoeling met dit boek is om de angst voor de dood weg te nemen en velen hebben hier baat bij. Met onderstaande link is mijn boek te bestellen. Recensies vind je bij vorige blogs over het boek.

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/