Vrede

Deze week een krachtige boodschap van de Engel van het Licht.

Ook al lijkt het helemaal de verkeerde kant op te gaan met de wereld, wanhoop niet lieve mensen. Ik als Engel van het Licht help er aan mee om zoveel mogelijk Licht te brengen. Zowel in jullie harten als naar Moeder Aarde. Roep mij aan en ik werk graag met je samen. Alles doe ik om het leven lichter te maken. Dat is mijn taak en doe ik met alle liefde.

Zie dit Licht ontvlammen in je hart en verbind je hier te allen tijde mee. Jij bent Licht, zo ben je geboren. Je weet het alleen niet meer maar je vlam is er zeker! Laat mij je vlam weer ontsteken zodat je weer mag gaan schijnen. Het is nodig lieve mensen! Samen verbinden we ons met deze vlammetjes en mogen we schijnen als één groot Licht.

Help Moeder Aarde want ze kan dit niet alleen. Laten we het duister voorgoed laten verdwijnen met ons krachtige Licht. Vrede in je hart en de harten van alle mensen. Dát is de bedoeling en dat kunnen jullie! Gun ieder de liefde die ook jij voor jezelf en Moeder Aarde voelt. Zie het goede in je medemens en wees kalm.

Het is een uitdagende tijd maar alles is mogelijk. Kies waar jij je goed bij voelt. Kies voor vrede en liefde! Kijk niet weg maar help mee om Moeder Aarde weer te laten schijnen. Eén grote bal van Licht, hoe geweldig mooi is dat. Visualiseer dit Licht en stuur het naar wie het nodig heeft en natuurlijk naar Moeder Aarde. Bedank haar voor alles wat ze ondergaat. Vrede en enkel vrede is de oplossing. Dank je wel dat je hier aan bij wilt dragen.

Engel van het Licht (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Zondag 22 oktober ben ik van 11.00 uur tot 17.00 uur aanwezig op de beurs in Gemeenschapshuis de Lanteern in Sint Willebrord. Lijkt me leuk om je daar te ontmoeten!

Heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag dan een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan. Hij heeft hier enkel je naam voor nodig en weet waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Je kunt nu ook vijf levensvragen aan hem stellen (géén gezondheidsvragen)  Alles om je leven lichter te maken! Voor meer info zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn beide boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/