Vorige levens

Interessant artikel vandaag van mijn lieve vriendin Ellen!

Vaak voel je zelf bij sommige mensen herkenning en een vertrouwd gevoel. Dat duidt vrijwel zeker op een leven dat jullie eerder samen gedeeld hebben. Niet voor niets dat jullie elkaar weer tegen komen in dit leven. Er zijn dan lessen die nog geleerd mogen worden.

Het kan fijn voelen maar ook zwaar. Maar net wat er niet afgewerkt was in een vorig leven. Zie het als een les, dan is het niet zo zwaar. Het kan ook heel liefdevol zijn natuurlijk. Vaak waren jullie dan bijvoorbeeld zielsverwanten, man en vrouw of gewoon hele goede vrienden. Veel is er dan al samen meegemaakt en ondernomen. Er kunnen duizenden levens overheen gaan met iemand. Dit is maar net wat jij ervan wilt leren en hoe je aan jezelf werkt.

Door goed te kijken welke lessen jij mag leren, kun je dit in dit leven uitwerken. Zo kom je dit in een nieuw leven dan niet meer tegen. Denk niet dat het vanzelf wel goed komt, want je moet echt aan jezelf en deze les werken. Al dan niet met hulp van anderen. Maak jezelf steeds sterker en vastberaden.

Diep in jou zit een immense kracht en door aan jezelf te werken, kom je daarbij. Dit brengt je ontzettend veel! Neem tijd voor jezelf om hieraan te werken! Van bovenaf zien wij alle poppetjes (jullie dus) druk bezig zijn met van alles en nog wat. Kijk wat nu echt belangrijk is en verwijder alle ruis uit je leven. Echt ontzettend belangrijk om hier naar op zoek te gaan en wij helpen jullie hier graag bij! Probeer te ontdekken wie jou wat te leren heeft en ga hiermee aan de slag. Eenmaal weer terug Thuis zie je meteen wat de bedoeling was en wie hier mee te maken hadden. Voor jullie behoorlijk pittig, maar vanaf hier erg mooi om te zien hoe dit werkt!

Fijne dag lieve mensen!

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde