Vooruitzichten

Hallo lieve lezer,

Na een aantal weken berichten van Jozef, vandaag een blog van mijn lieve overleden vriendin Ellen.

 

 

Lieve mensen, hier weer een bericht van Ellen! Ik volg jullie allemaal hoor en zeker de toestand op aarde. Daar wil ik graag over vertellen. Velen zijn nog steeds bang en dat is echt niet nodig. Dit was nooit nodig en je hebt dit zelf laten gebeuren. Klinkt hard maar dit alles is je aangepraat door de media. Op dit moment zien de mensen hierachter wat ze aangericht hebben en komen ze met excuses. Zij waren ook onder invloed van het negatieve en gaan het Licht zien. Dit is nu zoveel sterker geworden en je voelt dit wel.

Er gebeurt van alles met je lichaam en geest. Soms weet je niet meer wie je bent. Wees hier niet angstig voor want dit heet “wakker worden” en is broodnodig voor jullie! Vertrouw erop dat je dit aankan en blijf gefocust op je hart. Dat weet wat goed voor jou is. Echt waar! Blijf geloven en vertrouwen in jezelf. Dit heeft Jozef ook gezegd maar het komt altijd weer terug en is erg belangrijk.

Er gebeuren wonderen op dit moment. Niet voor iedereen te zien maar zeker te voelen. Ik vind het magisch om dat vanaf hier te zien en jullie te zien opleven. Het Licht is gigantisch nu! Zóveel hulp is er aanwezig vanaf hier om de mensheid naar een hoger niveau te tillen. Wég met alle aardse problemen en op naar een tijdperk van liefde en compassie voor elkaar. Laat dit toe en ga ervoor! Dit gebeurt allemaal niet voor niets en elke stap is precies de bedoeling. Laat het gebeuren.

Er staan heel veel mensen op tegen het onrecht en de verantwoordelijken worden aangepakt. Eindelijk gaat het de goede kant op. Wel een taak voor jullie om je te richten op het Licht in jezelf en anderen hierin mee te nemen. Het oude “normaal” was niet normaal en jullie verdienen veel beter! Vrijheid, compassie, zelfredzaamheid en dit alles met veel respect voor moeder aarde. Toch veel beter dan hoe het was met alle oppervlakkigheid, materialisme en rijkdom voor enkelen? Jullie verdienen het om weer vrij te zijn. Dat is jullie geboorterecht! Een termijn ga ik niet noemen want dat is van vele factoren afhankelijk. Blijf vertrouwen houden en laat de media links liggen! Verspilde energie!

 

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. Mijn beide boeken zijn nu ook als pakket te koop. De prijs hiervan is € 33,- en via onderstaande link te bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/