Vooruit!

Hallo lieve lezer,

Met deze eerste boodschap in het nieuwe jaar wil Jozef je graag met jezelf confronteren.

Lieve mensen, het is nu de hoogste tijd om vooruit te gaan met je leven! Blijf niet dralen en alles overdenken. Laat alles los en ga vrolijk en vol goede moed door met je leven. Stop met alle negativiteit aandacht te geven. Het is onderhand wel gezien door ons. Volg het licht en wees blij en dankbaar voor alles wat er is. Je zult dit echt zelf moeten doen en doormaken, Je mag altijd onze hulp vragen maar jij moet het gaan doen! Blijf niet wijzen naar de ander en wachten op je geluk. Je kunt jezelf gelukkig maken. Dat hoeft een ander niet te doen. Dat is jouw verantwoordelijkheid! Stop met zeuren en ga er op uit. Zoek je eigen geluk en blijf niet naar een ander kijken. Die weet het echt niet altijd beter hoor.

Je weet zelf diep in je hart wie je bent en wat je nodig hebt. Hoogste tijd om enkel naar je eigen hart te luisteren. Wees niet bang voor jezelf. Je hebt nu eindelijk de kans om je ware zelf te leren kennen. Je bent helemaal goed op dit moment. Zie en voel je diepste gevoelens. Niet altijd fijn, maar wijs ze niet af. Anders komen ze keer op keer terug. Ze willen gezien en gevoeld worden. Meer niet! Kijk er naar en laat los.

Ga door met je plannen om je mooiste leven neer te zetten. Roep niet dat dit nu niet mogelijk is met alle beperkingen. Jij beslist hoe je je leven gaat leven. Dit nieuwe jaar biedt je kansen om te groeien. Pak deze ook! Ik weet dat ik soms confronterend ben, maar dat is nodig om je wakker te schudden. Weet dat als je nu je lessen niet aangaat, deze gewoon weer terug komen in je volgende leven. Zonde toch? Dus hup, aan de slag ermee. Pak aan en ga ervoor.

Wees je bewust van alles en iedereen om je heen. Waar en met wie resoneer je nog? Laat los wat niet meer resoneert. Mensen genoeg waar je wel blij van wordt en energie van krijgt. Niet iedereen wil veranderen en velen vinden het wel best om geen moeite te doen. Dat brengt je uiteraard weinig geluk en veel van hetzelfde. Dit is nodig om regelmatig te herhalen.

Op dit moment wordt alles wat je manifesteert zó duidelijk gehoord en wordt er actie ondernomen. Vertrouw hier op! Spreek uit wat je wilt veranderen en bedank het Universum dat het zo is. Gebruik deze tijd om je dromen waar te maken. Je bent geliefd en we doen alles voor jou wat in onze macht ligt. Wel in lijn met je levenspad. Dus wees niet boos als je vragen een ander antwoord krijgen dan verwacht. Alles voor jouw groei en lessen! Kom op lief mens, je kunt dit!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Voor alle nieuwe mensen hier wil ik graag verwijzen naar mijn eerste boek Doodgewoon. Hier staan nog veel meer wijze levenslessen van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef in. Heb je een enorme angst voor de dood? Ben je nieuwsgierig hoe een overledene over de aarde en allerlei aardse zaken denkt? Ben je benieuwd hoe sterven gaat en wat er daarna precies gebeurt? Wil je met meer lichtheid, rust en liefde leven? Dan wil ik je heel graag mijn boek Doodgewoon adviseren. 

Via deze link is dit boek te bestellen: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/. Wil je mijn beide boeken in één pakket bestellen? Dat kan via deze link: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Mijn boeken zijn ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.