Volhouden!

Hallo lieve lezer,

Jezus wil graag nog een blog doorgeven voordat ik 3 weken met vakantie ga. Vanaf 31 augustus ben ik er weer en ga ik verder met schrijven en chanellen. Fijne vakantie iedereen en geniet ervan!

 

 

Lieve mensen, houd vol en verwacht het beste! Het is aan jullie wat je wenst en hoe jij je toekomst ziet! Laat alles wat je echt niet meer wilt nu los. Het is tijd om verder te gaan met jullie leven. Vertrouw je er niet op? Dan zegt dit veel over hoe jij in het leven staat en is er werk aan de winkel! Als je alles bij het vertrouwde oude wilt laten, mag je niet klagen als er ook niets verandert. Mits je nu volledig tevreden bent met je leven. Zo niet, ga dan mee op de flow van de energie. Die is zó krachtig nu en brengt je gegarandeerd mooie veranderingen. Wees dapper en stap uit je vertrouwde omgeving als je voelt dat dat het beste is voor jou. Je kunt dit want je bezit zóveel kracht.

Het is een geweldige tijd om nu te leven en die komt nooit meer terug. Zie het positieve en blijf negativiteit vermijden. We gaan echt vooruit, ook al zou je dat niet zeggen aan alles wat er speelt. Stop met de spelletjes mee te spelen, want ze worden steeds extremer. Als jullie zeggen dat het genoeg is, stopt het meteen. Kom op voor jullie vrijheid en wacht niet apathisch af. Het onverschillige van de mens steekt steeds meer de kop op en dat is gevaarlijker dan jullie denken.

Wat wil je eigenlijk? Je vrijheid en kunnen doen en laten wat je wilt of blijf je slaafs alle regeltjes volgen? Aan jou de keus! Verder ga ik hier niet op in want het is jouw leven en reis op aarde. Voor iedereen die echt wil groeien wachten er mooie tijden.

Steeds meer oude zielen herkennen elkaar en dat brengt een explosie van energie teweeg! Jullie hebben je al dit hele aardse leven staande gehouden en vaak in behoorlijke eenzaamheid. Nu wordt het echter jullie tijd en mag je steeds meer gaan stralen. Echt letterlijk en figuurlijk een feest van herkenning! Door al dit licht worden velen meegenomen en al zal het voor deze zielen pittig worden, ergens voelen ze dat het nodig is. Ontvang dit geschenk van je medemens en sta open. Veroordeel een ander niet omdat deze niet strookt met jouw ideeën. Je kunt veel van deze wijze zielen leren!

Geniet van alles wat jullie de komende tijd gaat brengen en blijf in het goede van de mens geloven. Ik wens jullie fijne weken toe en geef over een aantal weken graag weer mijn visie door. Voel je gesteund en blijf het licht volgen!

Jezus (gechanneld door José)

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. Zoek je inspiratie in deze vakantiemaand? Mag ik dan de wijsheden van Jozef aanraden in mijn beide boeken? Te bestellen via onderstaande links en verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/