Voelen

Hallo lieve lezer,

In deze blog komt je gevoelswereld aan bod. Heel interessant!

Lief mens, voel je ook zoveel verandering? In de wereld maar ook in jou? Dat klopt helemaal want de energie is stevig aan het veranderen. Zachter, liefdevoller, dit is bedoeld om het gemakkelijker voor jullie te maken en weer terug te gaan naar jezelf. Wat voel jij in je lichaam? Onrust, angst, leegte? Ga eens goed voelen waar je nu precies bang voor bent. Leg je handen op je hart en vraag aan jezelf wat je voelt en wat de bedoeling hiervan is. Dat gaat nu zoveel gemakkelijker! Je bent je eigen vraagbaak en weet zelf de antwoorden. Zoek ze niet langer buiten je. Jij en jij alleen weet wat goed voor je is. Voel je angst? Stel jezelf de vraag waarom en waarvoor je bang bent. Ga dit diep voelen en kijk er echt naar. Zo laat je al veel angst los. Het wil puur gezien en gevoeld worden.

Laat je geen angst aanpraten door de buitenwereld! Alles is gezien en jij mag weer je pure zelf worden. Ga echt goed op je gevoel letten en word steeds meer jezelf. Dat is een geweldig gevoel! Het is thuiskomen. Je was jezelf al zó lang kwijt. Wees trots en verheugd dat je weer thuiskomt in jezelf.

Zie wat er in de buitenwereld afspeelt en beslis of je hier nog aan mee wilt doen. Jij bepaalt dit en niet een ander! Vanaf nu mag je je eigen leven gaan leiden zonder te moeten voldoen aan zinloze regeltjes. Ga echt leven en genieten. Blijf contact met jezelf houden en verlies jezelf nooit meer! Beloof dit aan jezelf en spreek dit uit naar het Universum. Jij bent belangrijk hier en mag je leven in alle vrijheid leven. Een hele fijne dag alvast en dat er nog velen mogen volgen. Dat is aan jou!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.