Voelen

Mijn lieve vriendin/gids Ellen wil jou iets belangrijks meegeven.

Als gevoelsmens weet ik als geen ander hoe verward jij je voelt. Wees hier dankbaar voor want dit geeft je de kans om eens echt jouw waarheid te voelen. Geloof je alles nog wat je voorgeschoteld krijgt? Jij en enkel jij kent de waarheid. Let op je gevoelens als je weer eens een raar bericht te zien krijgt. Ga met jezelf in gesprek en onderzoek wat waar is voor jou. Je gevoel liegt nooit en er is zóveel van te leren!

In mijn aardse leven heb ik zo vaak mogelijk mijn gevoel gevolgd en dat bracht mij veel. Toch op sommige gebieden was ik hardleers en kwam mijn onzekerheid naar boven. Onderzoek waar dit vandaan komt lieve mensen en leef je beste leven. Het is nu of nooit om je ware ik te leren kennen. Neem hier de tijd voor en stel niet langer uit. Alles wat je maar doordrukt en blijft rennen leidt je hiervan af. Dit houd je niet vol. Trap op die rem en ga naar binnen. Je onderbuikgevoel, je hart. Alles wijst je zo de weg. Luister en voel de tekens die je krijgt. Die zijn er niet voor niets en ontvang ze vanuit liefde. Wees dankbaar dat je in deze bijzondere tijd mag leven. Je boosheid zegt je ook veel. Vraag je af waarom zaken je zo raken en leer van deze tijd. Je bent hier niet voor niets in deze tijd op aarde.

Doe je schild af en laat je zachtheid zien. Dat hebben we zo nodig en jij zeker! Je bent al zó lang te hard voor jezelf geweest en dat mag nu afgelopen zijn. Kies voor vreugde en geniet met volle teugen van al het goede op aarde. Het is aan jou om dit ook te zien. Jouw keuze, jouw leven! En geloof in jezelf en het goede. Dat wil ik heel graag meegeven. Dank je wel.

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je op dit moment vragen aan mijn gids Jozef? Zowel levensvragen als vragen over het hiernamaals zijn welkom (geen gezondheidsvragen en vragen aan overledenen). Je kunt ook een persoonlijke boodschap van hem ontvangen. Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven!  Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/