Visie

Hallo lieve lezer,

Jozef geeft je vandaag fijne tips om jezelf staande te houden in deze tijd.

 

 

Lief mens, wat is op dit moment jouw visie op de aarde? Vind je het een puinhoop en mensonterend of vind je het wel meevallen? Dat is het verschil nu van mens tot mens. De een gaat positief door ondanks alle zwaarte die duidelijk voelbaar is. De ander geeft de moed op en laat alles vallen. Dit is nu juist jouw kans, lief mens. Pak deze kans om hier uit te komen! Laat je niet negatief beïnvloeden en transformeer deze negativiteit in licht en liefde. Dit kun je met alles doen. Angst, vervelende opmerkingen etcetera. Jouw visie bepaalt hoe je hierdoor heen komt.

Houd het licht en visualiseer jezelf in een groot wit licht. Neem dit elke dag mee en zie jezelf hierin. Zo ben je niet te raken en blijf je in je kracht staan. Dat is wat nu nodig is. Laat je niet omver blazen maar blijf stevig en goed geaard staan. Voel je je wiebelig en uit balans? Visualiseer dan aan elke voet een dik koord dat de aarde in gaat. Je kunt ook een kleur nemen voor dit koord. Misschien zie je het vóór je? Laat de koorden diep de grond in gaan en veranker ze in het midden van moeder aarde. Bedank haar hiervoor. Je zult je sterker en krachtiger voelen.

Jij bent belangrijk en vergeet dat nooit. Spreek je waarheid en laat je nooit meer door iemand uit balans brengen. Ga voor je missie en werk hier met liefde aan. Het is jouw leven en voel je zeker geen slachtoffer van deze situatie op aarde. Dat ben je niet en het is te gemakkelijk om alles maar te ondergaan als een willoos persoon. Zo kom je er niet. Je kunt hier zelf veel aan doen. Richt je aandacht op wat je vrolijk maakt. Ga lekker lang de natuur in, gun jezelf iets wat je allang van plan was. Maakt niet uit wat, als je je maar niet laat beperken.

Ook heel belangrijk: zie de nieuwe wereld vóór je! Hoe zie je deze het liefst? Herhaal dit elke dag en geloof dat het werkelijkheid wordt. Kracht van de gedachte is heel belangrijk. Je kunt deze dus maar beter positief houden, begrijp je? Als je deze gedachten continue zwaar maakt, trek je dit nóg meer aan. Dat is niet wat je wilt toch? Kop op mensen, schouders eronder en gá voor een prachtige toekomst in alle vrijheid en schoonheid. Het kan echt!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. In mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” vertelt Jozef hoe hij het wereldbeeld ziet en komen vele belangrijke thema’s aan bod. Wellicht ben je hier nu nieuwsgierig naar geworden? Het is te bestellen via onderstaande link en verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

Neem ook een kijkje bij mijn dienstenaanbod: https://terugnaarhetlicht.nl/diensten/