Vertrouwen op jezelf

Goede raad van mijn lieve vriendin en gids Ellen!

 

 

Lieve mensen, graag wil ik mijn aardse ervaring met jullie delen. Mijn twijfels en onzekerheid hebben mij zóveel energie gekost. Ik weet dat ik veel mocht leren en dan met name in relaties met mannen. Wat heb ik mij laten onderdrukken en tegen willens en wetens in bleef ik maar geven en hopen op meer. Dit wil ik jullie meegeven : blijf niet in relaties hangen die je steeds verder van jezelf af brengen. Zie de les die je mag leren en eenmaal geleerd, stop er dan meteen mee. Dit was mijn les in mijn aardse leven en ik heb hem geleerd hoor. In zovele levens heb ik mij afhankelijk gemaakt van mannen en mocht ik nu steeds meer op mezelf vertrouwen. Harde lessen, maar erg nodig. Ga voor je lessen en neem er de tijd voor. Je neemt dit anders gewoon mee als je overgaat hoor. Dus beter aan de slag ermee!

Ik ben hier nog steeds aan het leren hoe ik bij mezelf kan blijven. Mijn engel helpt me daarbij en zo kom ik steeds verder en verder. Ik bepaal wat ik wil leren hier en daar horen wel zachte duwtjes bij natuurlijk. Toch is het “moeten” eraf en gaat alles zoveel liefdevoller en natuurlijker. Jullie moeten zoveel van jezelf. Doe dat niet meer lieve mensen. Je doet je best, dat zien wij heus! Vertrouw op je hart en verbind je hier altijd mee.

Zoveel onrust om je heen op dit moment. Tijd om te voelen en naar binnen te keren. Praat tegen jezelf en stel bij alles wat je voelt je vragen. Je kunt zoveel leren van jezelf! Leg het niet meer bij de ander neer. Laat die onzekerheid gaan en vertrouw op je hart. Jouw liefde voor jezelf is momenteel het belangrijkste. Laat je niet van je pad af leiden. Het is nu jouw tijd!

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

Bovenstaande foto past bij Ellen. Zij had een innige band met moeder Maria.

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag dan een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan. Hij heeft hier enkel je naam voor nodig en weet waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Je kunt nu ook vijf levensvragen aan hem stellen (géén gezondheidsvragen)  Alles om je leven lichter te maken! Voor meer info zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn beide boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/