Verjaardagsactie

Hallo lieve lezer,

Vandaag (4 mei) is mijn verjaardag en word ik 59 jaar! Van mijn uitgever Walking my Revolution Publishers mag ik een mooie verjaardagsactie houden. Misschien ook een leuk idee voor moederdag? Tevens wil ik graag wat nieuwtjes met jullie delen.

 

 

Verjaardagsactie  Bestel nu in de week van 4 – 9 mei 2021 met het ‘Jozef Combipakket 1’ haar beide boeken ‘Doodgewoon’ en ‘Jozef vertelt verder’ voor geen € 35, maar slechts € 30! (incl. gratis verzending)

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/

Heb je een van de boeken al? Dan profiteer je van gratis verzending voor NL + BE.

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

 

Ik mag wel zeggen dat mijn leven steeds mooier en interessanter wordt. Als ik terug kijk op twintig jaar migraine en hoe ik toen over mijzelf dacht, mijzelf minderwaardig voelde, ben ik nu zó blij waar ik nu sta. Ik voel mij fit en gezond en heb een enorme drive om veel te leren en ervaren op spiritueel gebied. Op een of andere manier voelt het alsof ik al die zware jaren wil inhalen en ik haast heb. Niet nodig natuurlijk, want er zijn nog vele levens te gaan. Ik vind het zalig om mijn eigen gang te gaan en laat me door niets of niemand meer tegenhouden. Dit besef voelt steeds sterker voor mij omdat ik té lang een pleaser ben geweest en mijzelf vergat.

Op dit moment ben ik een prachtig traject aan het volgen en ik kreeg duidelijke tekens om dit te gaan doen. Iemand had deze persoon op mijn pad gezet en zij raakte mij meteen. Toen ik aan het Universum vroeg of ik met haar in zee mocht gaan, schudde mijn hoofd heftig “ja”! Eenmaal mijn inschrijving verzonden, zag ik dat het 19.19 uur was. Mijn beide kinderen en Jozef zijn alle drie op de 19e geboren en mijn laatste vorig leven is geboren in 1919. Zo kan ik nog wel even doorgaan met het getal 19. Duidelijke bevestiging om dit te gaan doen dus! Iedereen krijgt dit soort tekens, als je er maar op let!

Afgelopen zondag is de 500e volger op mijn Facebookpagina gekomen! Via de website bijna 100 mensen. Totaal dus bijna 600 mensen die mij volgen en daar ben ik heel blij mee. Ik ben dankbaar dat de berichten van Jozef en zijn leermeester steeds meer mensen bereiken en de boodschappen zo aankomen bij de mensen. Dat is precies Jozefs bedoeling! Zijn boeken blijken ook steeds nieuwe mensen te raken en hij heeft mij verteld dat hij hier persoonlijk voor zorgt. Zoveel mogelijk mensen mogen de angst voor de dood en het leven loslaten. Dat maakt het leven een stuk lichter en aangenamer. Dank je wel, lieve trouwe volgers!

Ik wens jullie nog een mooie dag!

Veel liefs José den Ronde-van Dun