Verdriet

Hallo lieve lezer,

In deze voor velen verwarrende tijd, wil Jozef het over verdriet hebben.

 

 

Wat een verdriet heerst er op aarde. Er gebeurt teveel tegelijk voor de meesten van jullie. Toch is het niet alleen narigheid wat er momenteel gebeurt. Daar wordt wel de nadruk op gelegd. Mijn verzoek aan jullie is om nu te stoppen met het volgen van negatief nieuws in de media. Zolang iedereen de negativiteit (onbewust) beïnvloedt, komen we niet verder. Als jullie je vanaf nu richten op liefde en met z’n allen licht en liefde naar de aarde sturen, dan komt alles in een stroomversnelling en stopt het negatieve vanzelf. Er wordt op grote schaal ingegrepen om dit te stoppen en degenen die hiervoor geroepen zijn, weten dit. Voor alle anderen geldt om zich te richten op liefde en licht.

Zoek de vrolijkheid op en zet die televisie en radio uit met dat akelige nieuws. Zoek vrolijke films of andere zaken waar je blij van wordt en verhoog je energie hiermee. Het lijkt wel of er niet meer gelachen mag worden, maar dat laten jullie je aanpraten. Je bepaalt altijd nog zelf waar jij je mee voedt en hoe jij je leven indeelt. Pep elkaar op en gebruik humor en lichtheid. Dit is zó nodig nu!

Jij bepaalt of je verdriet toelaat en dat is zó te vinden met alle ellende in de media. Stop hiermee en ga door met je leven. Er is veel verdriet door verlies van werk, gezondheid en wat al niet meer. En toch kan dit ook ten voordeele van jou werken. Misschien kun je eindelijk zelf je tijd in gaan delen en van een hobby je werk maken? Tijd om aan je gezondheid te werken omdat je altijd maar door bent gegaan en niet naar je lichaam luisterde? Dit zijn zomaar enkele voorbeelden, maar je kunt overal iets positiefs uit halen.

Alles is nodig voor de veranderingen op aarde. Wees niet te lang verdrietig en geloof in het goede. Een ander bepaalt niet hoe jij je moet voelen, dat doe je altijd zelf. Wees sterk en vraag om hulp aan het Universum. Zó duidelijk te voelen nu en dat merk jij ook! Roep zeker nu dus om hulp van je beschermengelen en gidsen. Dat geeft zoveel steun en verlichting. Bij alle lichamelijke ongemakken die nu gevoeld worden, kun je vragen wat er aan de hand is. Dit geeft ontzettend veel rust en zo kun je gewoon door met je leven zonder je zorgen te maken. Dit gun ik jullie heel erg en wij staan te trappelen om te mogen helpen. Zeker nu! Vertel het anderen, want iedereen mag om hulp vragen. Wij zijn bij jullie.

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde

 

P.s. In mijn boek Doodgewoon vertelt Jozef hoe je kunt communiceren met het Universum, nog vele andere onderwerpen en vragen worden hierin beantwoord. Via onderstaande link is mijn boek te bestellen.

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/