Verdriet

Mooie tips van Jozef hoe om te gaan met het verdriet in deze tijd.

Wat een verdriet komt er bij jullie nu naar boven. Oude verhalen, boosheid naar anderen. Het vele verdriet wat je in je leven gevoeld hebt. Alles laat zich nog eens zien én voelen. In je dromen of zomaar door de dag heen. Het wil gewoon gezien worden. Laat het toe! Huil die tranen om het grote onrecht wat je voelt en voelde in je leven. Het hoort erbij en geeft lucht. Houd niets in maar laat de tranen stromen. Het gemis van overgegane dierbaren, je situatie op dit moment. Alles moet eruit! Neem hier de tijd voor en ga niet stug door om je te verstoppen. Je wordt echt wel ingehaald dus ga er voor zitten of liggen.

Vraag aan het Universum wat er nog gezien mag worden en laat het toe. Je wordt zó ondersteund hierbij. Je beschermengel en gidsen zijn er voor je! Roep ze aan en laat je helpen. Dat is geen schande en je hoeft niet alles alleen te doen. Ja, dat ben je niet gewend maar laat dit toe lief kind. De tijd van je stoerder voordoen dan jij je voelt mag je achter je laten. Toon je kwetsbaarheid en praat er met anderen over. Dát is pas krachtig!

Er komen heus betere tijden aan. Geloof dit en vertrouw hier ten volste op. Toon ons je lach en voel dat het elke dag wat beter gaat. Houd je gedachten positief en laat je er niet onder krijgen! Blijf lachen en voel de kracht in jezelf terug komen. Sterker dan ooit! Dat gaat gebeuren, reken maar dat het mooi wordt! In jou en hier op aarde. Ga ervoor en laat alles los wat jou allang niet meer dient! Dank je wel.

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/