Verdriet

Hallo lieve lezer,

Mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef vertelt over de pijn bij loslaten.

Lieve mensen, ik zie zoveel verdriet bij jullie. Vele zaken en mensen mogen jullie loslaten en dat doet pijn. Het is wel nodig natuurlijk. Sommige zaken en mensen passen niet meer bij je. Dat voel en weet je diep van binnen. Je kunt niet je hele leven lang alles bij hetzelfde houden. Iedereen verandert en jij ook. Laat los lief mens en er gaat een nieuwe wereld voor je open.

Wees niet bang voor de eenzaamheid. Nieuwe mensen en situaties komen vanzelf op je pad als je het oude loslaat. Ja, het doet pijn maar iedereen zie je weer terug als je Thuis bent. Heeft iemand geen begrip als je hem of haar loslaat? Dan is dat niet jouw probleem. Dat zegt alles over de ander.

Ik weet dat velen nu wankelen en niet weten wat te doen. Daar is deze tijd precies voor bedoeld. Ga met je aandacht naar je hart en voel wat en wie je echt nodig hebt in je leven. Maak daar werk van en blijf niet hangen. Jij hebt jouw lessen te leren en als iemand niet meer in je leven past mag je die laten gaan. Spreek uit naar het Universum wat je wilt en wat je nodig hebt. Zij weten wat goed voor jou is en jij zelf ook diep van binnen. Geniet en pak je vrijheid terug. Laat je niet leven!

Grote plannen komen er voor jullie aan. Merk je enthousiasme hierbij? Ga er dan voor en kies niet voor de gemakkelijkste weg. Als je wilt groeien kom je altijd je angsten tegen. Bedank ze en ga hier doorheen. Achteraf merk je dat het niet nodig was en ben je trots op jezelf. Je kunt ook blijven zitten waar je zit, maar dan kom je weer precies hetzelfde tegen in een volgend leven. Dus wat let je om nu stappen te zetten? Alle hulp is er voor jou en maak hier gebruik van. Nu is de tijd lief mens! Ga ervoor en voel je weer vrij en opgewekt. Het is aan jou om in de zwaarte te blijven hangen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat je het best kunt doen. Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef aanvragen. Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/