Verbinding

Hallo lieve lezer,

Een mooi onderwerp voor vandaag, doorgegeven door mijn gids en overleden jeugdvriend Jozef.

Lief mens, waar ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt? Weet je dat nog? Hoe lang is het geleden dat jij je ware zelf was? Voel je dat het tijd is om terug te keren naar je kern? Het is de hoogste tijd lieverd! Je zult je zoveel beter voelen! Blijf niet in de alom bekende cirkels draaien en continue met mensen omgaan waar je al lang niets meer mee hebt. Waarom doe je dat? Uit gemakzucht of omdat het zo “hoort”? Wees niet bang om voor jezelf te gaan staan. Je zult zien dat er dan geweldige mensen en situaties op je pad komen waar jij je helemaal bij op je gemak voelt. Je hoeft niet meer toneel te spelen en jezelf veronachtzamen. Lieg niet langer tegen jezelf en laat je pure ik zien aan de mensen. Het zal je duidelijk worden waar en met wie je resoneert! Dat is toch geweldig! Geen angst hiervoor want het is nu je kans!

Deze tijd laat je jezelf weer kennen en geeft vele mogelijkheden. Gun jezelf dit en ga op onderzoek uit! Jammer als mensen wegvallen uit je vertrouwde omgeving maar niet onoverkomelijk. Neem die stap en wees eerlijk ten opzichte van jezelf. Verbind je met je gevoel en luister hier echt naar. Alles gaat om verbinding op dit moment. Met wie wil jij je graag verbinden? Geloof maar dat veel mensen uit het bekende cirkeltje willen stappen. Durf dit en je wordt beloond! Je leven zal zoveel fijner zijn.

Ja, de mens is een kuddedier en wil graag ergens bij horen. Als jij je daar niet meer fijn bij voelt, heb je het volste recht om uit de kudde te stappen. Heel eng in het begin, maar geloof maar dat er meerderen zullen volgen. Je krijgt respect als je dit doet. Commentaar is er zeker, maar stoor je daar niet aan. Dit is vaak van mensen die zelf de stap niet durven zetten.

Verbind je met het Universum, of hoe jij het noemt. Vraag om advies en hulp om dit te doen. Je mag ook om tekens en signalen vragen. Begin er gewoon mee en zit je leven niet klakkeloos uit. Erg jammer als je later spijt hebt van je keuzes omdat je het niet gedurfd hebt. Het is nodig nu en dat weet je diep van binnen. Ga leven zoals jij het wilt! Dat gun ik je van harte!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. In mijn eerste boek Doodgewoon geeft mijn overleden jeugdvriend Jozef nog veel meer wijze lessen! Altijd kort en krachtig door hem verteld. Tevens krijg je een bijzondere inkijk in doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren. Dit boek is te bestellen via deze link: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

Heb je in deze tijd behoefte aan een boodschap van een dierbare overledene? Je kunt ook vijf belangrijke vragen aan mij doorgeven. Ik wil graag voor je chanellen met je dierbare overledene. Voor meer info zie: https://terugnaarhetlicht.nl/diensten/