Veranderingen

Hallo lieve lezer,

Na een korte afwezigheid wegens ziekte, ben ik weer genoeg hersteld om vandaag een mooie blog van Jozef door te geven!

 

 

Zoals je merkt zijn er weer fikse veranderingen gaande in de wereld. Wat komt er veel aan het licht en dat zijn niet altijd de mooiste zaken! Allemaal nodig om de aarde een veel fijnere en liefdevollere planeet te maken!

Ja, ik weet dat velen zich nu geen raad weten en echt niet meer weten wie ze zijn. Vlucht hier niet voor weg lieve mensen en ga maar eens naar je diepste zelf luisteren. Dáár zit jouw rust en liefde en niet in de buitenwereld! Door het constante afleiden door alles wat er buiten je gebeurt, ga je jezelf nooit leren kennen! En dat is nu juist de bedoeling van deze tijd. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen om je eigen waarheid te onderzoeken. Vlieg niet van het een naar het ander maar pak je rust. Er gebeurt veel op energetisch vlak en je lichaam snakt hierbij naar rust. Wees hier niet bang voor maar vertrouw dat alles volgens plan gaat. Geef je hier gewoon aan over en weet dat wij het beste voor je willen.

Alles gaat razendsnel veranderen en alleen maar ten goede. Is dat niet wat je wilt? Wees hier enthousiast over, hoe zwaar het soms ook voor je is. Zie je nieuwe wereld vóór je!

Voor de mensen die de eerlijke media volgen; jullie beseffen wat er gaande is. Voor de anderen wil ik zeggen; ga op onderzoek uit en volg niet klakkeloos de onbetrouwbare, standaard media. Vind je eigen waarheid en houd je vizier open. Dan zal de schok een stuk minder zijn. Dat is geheel aan jou. Er gebeuren gemene dingen en dat wordt razendsnel aangepakt. Het is heel veel wat er nu aan de hand is en dat heeft allemaal onze aandacht nodig. Toch kan het erg snel gaan en dat is aan de mensheid. Natuurlijk met alle hulp van ons en vele anderen.

Blijf gewoon jezelf en richt je op je licht. Spreek je eerlijk uit en heb geduld met elkaar. De vijandigheid naar andersdenkenden neemt toe en dat is niet de bedoeling. Wel begrijpelijk als je weet hoe het spel in elkaar steekt en je niet meer mee kunt doen met de ander. Dat is je goed recht. Zoek gelijkgestemden op en steun elkaar. Ook al zie je nu alleen maar het slechtste van de mens en de aarde, het komt goed! Misschien nog wel sneller dan jullie denken! Ik hou van jullie, altijd!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Heb je al een kijkje genomen bij het menu “diensten” op mijn website? Laat me weten wat ik voor je mag betekenen en schroom niet om mij te mailen voor meer informatie. Dit is de link: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/