Twijfels

Hallo lieve lezer,

Vakantie zit er weer op en ik heb zin om weer te schrijven en boodschappen door te geven!

Lieve mensen, er is weer veel gebeurd en ik zie je twijfelen. Aan jezelf en alles wat je hoort. Is het waar wat ik hoor en voel? Zóveel twijfel en daar mag je meer op gaan letten en voelen. Voel bij alles wat je hoort of het waar is voor jou. Zo niet, trek dan je conclusie en volg je eigen pad. Het helpt als je je hand op je hart legt. Zo vind je je waarheid en jezelf weer terug. Voel je onrust? Ook dan mag je weer je hand op je hart leggen en vragen of dit wel van jou is. Zo niet? Geef het dan terug aan het Universum. Maak het niet te moeilijk en spreek je gewoon luid en duidelijk uit naar het Universum. Het is zó belangrijk nu dat jij jezelf terug vindt. Alle rust haal je uit jezelf en dat voelt zó fijn! Het wordt nog pittiger in de wereld. Als je deze oefeningen doet blijf je bij jezelf en bewaar je je rust.

Blijf heerlijk genieten van deze prachtige zomer. Omarm de zon en laad je aan haar op. Zo kun je overal beter tegen. Schijnt de zon niet? Visualiseer haar dan en je kunt je alsnog opladen op deze manier. Ben je terug van vakantie en zit je nog volop in je rust? Trap dan niet weer in de valkuil van het gejakker in de maatschappij. Ga het nu écht anders doen en voel duidelijk wat je niet meer past. Doe geen dingen meer omdat het zo hoort en je anders buiten de boot valt. Dat is dan maar zo. Ik kan je wel vertellen dat je dan veel gelukkiger wordt.

Ga nu echt doen waar je hart ligt en zet alle doemscenario’s uit je hoofd. Dat is puur je ego dat je wilt houden waar je altijd al zat. Laat die gedachten maar komen en zeg dat ze hun diensten hebben gedaan maar dat je vanaf nu gaat doen wat goed voelt voor jou. Ga voor je geluk. Dat kan altijd en zeker nu! Visualiseer je ideale toekomst en ga hier naar leven. Begin vandaag nog! Sleur is dodelijk voor je geest en gezondheid. Ga ervoor en leef je mooiste leven. Dit is ook voor jou weggelegd! Je bent niets minder dan een ander. Wie heeft dat ooit tegen je gezegd? Zit puur in je hoofd. Doe hier iets mee lief mens, je verdient het!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Heb je na het lezen van deze blog behoefte aan meer duidelijkheid over jezelf en je leven? Vraag dan een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan. Hij geeft prachtige, ondersteunende boodschappen aan de mensen. Zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Wil je nog inspirerende boeken lezen in je vakantie? Dan verwijs ik graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.