Terug naar het Licht 1 jaar!

Hallo lieve mensen,

Vandaag geen blog maar wat nieuwtjes over mijn website en Facebookpagina. Op 30 november 2019 heb ik mijn eerste blog geplaatst en wat was dat spannend!  Dit had ik doorgekregen om te gaan doen, net als mijn boek Doodgewoon dat op 1 juli jl. is verschenen. Allemaal bedoeld om de angst voor de dood weg te nemen.

De teksten kwamen steeds sneller door en ook voor de Facebookpagina Terug naar het Licht vond ik altijd wel inspiratie. Er was veel behoefte aan merkte ik en inmiddels zijn er zo’n 600 volgers!  In eerste instantie kreeg ik de blogs van Jozef door maar gaandeweg kwamen Ellen en Cornelius ook graag iets doorgeven. Zojuist heb ik nog eens teruggelezen en vooral de blog van Nieuwjaar 2020 is treffend! Altijd leerzaam om nog eens terug te lezen en een aanrader als je ergens duidelijkheid over wilt.

Wie jarig is trakteert en daarom is er van 28 november –  5 december 2020 een winactie! Je maakt kans op een boekenpakket. Dit pakket bestaat uit mijn boek “Doodgewoon” en “Vandaag volg ik mijn hart” van mijn uitgeefster Marleen te Vaanholt. De uitslag van deze actie krijg je op 6 december 2020 per mail. Vergeet niet je gegevens in te vullen!

Dit is de inschrijflink voor de winactie:

https://www.walkingmyrevolution.com/inspiratie/winactie-boekenpakket/

 

 

Binnenkort komt mijn boek Doodgewoon ook als e-book te koop!

Vanaf woensdag 2 december plaats ik vijf weken achter elkaar een korte video waarin Jozef tips geeft voor een fijner leven. Voor de online summit van Walking my Revolution Publishers heb ik nóg twee filmpjes opgenomen en deze worden in de week van 15-18 december 2020 herhaald. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

Een artikel over mij en het boek verschijnt in het februarinummer van maandblad Paravisie!

Mochten jullie vragen hebben of onderwerpen die je graag wilt zien, mail dan naar info@terugnaarhetlicht.nl

 

Dank je wel voor het lezen van mijn blogs en de artikelen op Facebook! Ik ga hier graag mee door en wens jullie hierbij alvast een fijne decembermaand en maak er iets gezelligs van met z’n allen!

 

Liefs José

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de loop van dit jaar heb ik dankbaar gebruik mogen maken van anderen die mij verder hielpen. Echt fijn want het is een hele zoektocht en dat voelt soms behoorlijk eenzaam. Toch wil ik nooit meer terug naar mijn oude leventje! Het is zó fijn om je eigen ding te kunnen doen en ondersteund te worden door je beschermengelen en gidsen. Ook al weet ik nu nog niet precies welke richting ik uit mag, het vertrouwen dat ik weer gestuurd word is er altijd. De laatste tijd krijg ik telkens onderwerpen door voor de blog die bij veel mensen op dit moment spelen.