Talent

Wat is jouw talent en hoe kom je hier achter? Mijn gids Jozef vertelt dit je graag!

 

Lieve mensen, ik zie zóveel onzekerheid onder jullie. Twijfels over wie je bent en wat je hier komt doen. Ieder heeft z’n eigen talenten en die voel je door je te laten leiden door je blijheid. Heel simpel! Alles waar jij blij van wordt en wat je geen moeite kost, is een talent. Dit voelt natuurlijk voor je en hoort bij jou. Spiegel je niet langer meer aan anderen. Ook jij bent belangrijk. Het hoeft allemaal niet groots te zijn. Mensen waar jij tegen opkijkt hebben ook hun twijfels en onzekerheden.

Focus je vanaf nu op jezelf. Je merkt dat je hier al voor uitgedaagd wordt. Leer jezelf echt goed kennen! Ieder van ons wordt steeds meer op zichzelf teruggeworpen. Het is nu je kans om te voelen en luisteren naar je hart.  Wie ben jij en wat wil jij in dit leven? Stel jezelf die vraag en luister wat je hart je wilt zeggen. Niet die ander, maar nu eerst jij! Besluit om nu echt voor jezelf te gaan. Laat de ander niet zo aan je trekken. Dat betekent niet dat je een kil persoon bent maar ook recht hebt op aandacht voor jezelf.

Het is nu de tijd om met je talenten aan de slag te gaan. Daar ben je voor gekomen! Wat doe je graag en waar maakt je hart een sprongetje bij? Gun jezelf dit en neem hier de tijd voor. Vraag hulp aan je beschermengel en gidsen. Laat het leven niet aan je voorbij gaan! Natuurlijk zijn er nu vele uitdagingen maar daar leer je van! Wees hier dankbaar voor en niet boos! Boosheid brengt je alleen maar meer negativiteit. Denk in liefde! Dank je wel.

 

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag dan een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan. Hij heeft hier enkel je naam voor nodig en weet waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Je kunt nu ook vijf levensvragen aan hem stellen (géén gezondheidsvragen)  Alles om je leven lichter te maken! Voor meer info zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn beide boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/