Synchroniciteit

Weer een mooi onderwerp van mijn gids Jozef en vast herkenbaar!

Lees onderaan de blog de wijziging in mijn dienstenaanbod. Ik ben gestopt met chanellen voor overledenen. Het voelt niet goed meer voor mij en kost mij te veel energie. Vanaf nu beantwoordt Jozef graag jouw levensvragen.

Lieve mensen, je zult vast merken dat zaken zich steeds sneller manifesteren. Waar jouw aandacht oprecht naar uitgaat zie je steeds vaker verschijnen. Dit is een teken dat de energie al enorm is veranderd op aarde. Waar jij steeds aan denkt, gaat zich manifesteren. Hoe vaker je negatief denkt, des te meer negatieve zaken je aantrekt. Dat zal je zeker bekend voor komen. Leg de schuld dan niet bij de ander maar ga eens na hoe je gedachten zijn. Steeds duidelijker wordt dit. Bij velen is dit allang bekend natuurlijk en toch mogen er nog velen dit gaan beseffen.

Ben jij blij? Dan trek je blijheid aan. Heel simpel en duidelijk. Roddel jij graag? Ga er dan maar van uit dat er ook veel over jou gekletst wordt. Zie jij in alles mogelijkheden? Dan worden ze je eenvoudigweg getoond. Zie je altijd beren op je weg? Dan zullen ze er zeker zijn! Kijk naar deze gedachten en wees je er van bewust. Houd je denken onder controle. Laat malende gedachten gaan. Kijk ernaar zonder oordeel. Ze verdwijnen vanzelf en jij kunt mooi besluiten om voor positieve gedachten te gaan. Alles loopt synchroon met hoe jij denkt en beslist. Alles is energie en dit word je steeds duidelijker gemaakt. Mooi om mee te spelen en hier toch heel bewust mee om te gaan.

Als iedereen besluit om positieve gedachten te denken, wat voor een prachtige wereld zou er dan zijn? Juist ja, dus doe je mee? Dank je wel.

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

(foto van zondag 10 september jl.)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag dan een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan. Jozef heeft hier enkel je naam voor nodig en weet waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Je kunt nu ook vijf levensvragen aan hem stellen (géén gezondheidsvragen)  Alles om je leven lichter te maken! Voor meer info zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen van de tweede, herziene druk van mijn boek Doodgewoon? Stuur dan een mailtje naar info@terugnaarhetlicht.nl   Uitgebreide info over mijn boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/