Stormachtig

Stormachtig nieuws van Jozef en ik hoop dat de storm al wat is gaan liggen in jou!

 

 

Het stormt nu zowel buiten als binnen in de mens. Je voelt het aan de onrust, lusteloosheid, apathie en nergens geen zin in hebben. Ook dit gaat weer voorbij, al zullen velen dit als een erg heftige week hebben ervaren. Alles wordt letterlijk en figuurlijk schoon geblazen. Oude stukken die je maar blijft herhalen komen nu flink aan de oppervlakte. Dat is de bedoeling en je mag er naar kijken, doorvoelen en loslaten. Loop er niet voor weg want dan komt het gegarandeerd op een ander moment terug. Als je niet gewend bent om naar je donkere stukken te kijken is dit een hele kluif. Neem er de tijd voor en zie wat het met je doet. Weglopen is geen optie meer. Het is nu de tijd om deze zaken aan te pakken.

Je bent niet zielig, je bent geen slachtoffer van de omstandigheden. Dat is ook een oud patroon. Kijk en doorvoel dit. Tijd om ook dit los te laten. Ga staan voor jezelf en ontdek je kracht. Roep ons aan als je het niet meer ziet zitten. Maar kom op en laat je niet kennen! Nooit opgeven maar doorgaan. Dat kunnen jullie en dat respecteren wij enorm. Hou je maar goed vast want dit is niet het laatste wat je mag voelen. Alles wat nodig is om los te laten, komt aan de oppervlakte. Je kunt het ook zien als schoon schip maken. Is dat niet fijn om zaken voorgoed los te laten? Ga er voor zitten en laat komen wat zich aandient. Oordeel niet maar observeer dit enkel. Je zult zien dat je het dan al loslaat.

Geef een ander niet de schuld maar blijf objectief. Jij hebt dit laten gebeuren en bent verantwoordelijk voor jezelf. Voel hoe je steeds lichter en blijer wordt! Het leven is mooi, maar je moet het willen zien. Mopper niet over het weer maar geniet van de herfstpracht. Trek er op uit en zie de schoonheid buiten. Haal er uit wat er in zit en geniet!

Wéér wat losgelaten? Wees trots en blij, vier dit! Dit heb je maar mooi gedaan! Hup, op naar het volgende om los te laten. Je bent sterk genoeg, geen twijfel mogelijk. Praat jezelf de put niet in maar ga stralen. Laat zien wie je echt bent! Spreek je uit en lach er maar eens goed om. Kortom, maak het allemaal niet zo zwaar. Zonde van je tijd!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Met vriendelijke groeten,

José den Ronde-van Dun

P.s. Wil je ook graag ondersteuning in deze roerige tijden? Vraag dan een persoonlijke boodschap van Jozef aan. Op onderstaande link vind je meer informatie en tevens over mijn andere diensten. Ik geef deze boodschappen graag aan je door!   https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/