Stilte

Op deze mooie tweede Pinksterdag wil Jozef het graag over stilte hebben.

Lieve mensen, velen van jullie hebben in deze tijd de stilte ontdekt in zichzelf. Het is erg belangrijk om dit te mogen ontdekken en wij zien dat dit jullie goed doet. Wij hopen van harte dat iedereen dit blijft waarderen als straks alles weer opnieuw gaat starten. Prachtig dat jullie elkaar weer opzoeken en echt “zien”! Wij genieten daar ontzettend van en stimuleren dit van harte.

 

 

Er is veel op jullie ingewerkt de laatste tijd en velen hebben het niet gemakkelijk gehad. Toch was dit nodig om jullie wakker te schudden en te zien wat echt belangrijk is. Blijf volhouden en wees dankbaar wat er met je gebeurt. Dit gaat je zeker ten goede komen en verder brengen. Het prachtige weer wat jullie momenteel hebben is er om het allemaal niet te zwaar te maken. Mooi dat er volop van wordt genoten en de natuur tot rust komt.

Velen hebben nu contact met hun dierbare overledenen en dit komt zeker door de rust die ze zichzelf gunnen. Daar zijn wij heel blij mee want wij willen zo graag contact met jullie. Wij helpen erg graag en troosten waar we kunnen. Je kunt bij alle vragen die je hebt, je naar binnen keren. Ook bij lichamelijke klachten kun je contact met je lichaam en de pijnplek maken. Vraag waarom het daar pijn heeft en wat je eraan kunt doen. Vertrouw op een antwoord. Is het niet meteen, dan komt het vast later, maar komen doet het! Leer jezelf “weer ” helemaal kennen en wees blij met jezelf! Wij houden van jullie precies zoals jullie nu zijn! Ook al voelen velen zich nu eenzaam; dat zijn jullie nooit! Wij zijn in deze tijden met tallozen om jullie heen en helpen in deze pittige tijd waar we maar kunnen. Voel onze liefde voor je! Geniet van weer een prachtige dag vandaag!

Veel liefs van Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde