Stilstand

Hallo lieve lezer,

Mijn gids Jozef vertelt deze week over stilstand in jou en de wereld.

Stilstand is wat er momenteel in jou speelt. Je weet het even niet meer en twijfelt welke richting je op mag gaan. Alles staat even stil in jou en de wereld. In afwachting van het nieuwe wat zich in jou en de wereld gaat ontvouwen. Laat het gewoon rustig gebeuren en forceer niets. Alles wat voor jou bedoeld is, is in aantocht. Precies wat jij nodig hebt voor je lessen op aarde. Ik snap dat je gefrustreerd bent lief mens, maar het komt er echt aan.

Zie je de openheid die zich steeds meer laat zien op aarde? Dit gaat zich razendsnel uitbreiden dus houd je vast. Voor degenen die het spel door hebben is het geen verrassing maar voor velen wel. Dit en daarbij de onzekerheid over jezelf, kan erg beangstigend zijn. Als ik zeg dat dit echt niet nodig is, kun je dan de angst loslaten en vertrouwen op het goede? Zowel het geloof in de mens als in de wereld? Dit is wel nodig en het zal daardoor gemakkelijker gaan.

Waarom houd je zo stug vast aan het oude? Het nieuwe wordt zóveel beter en mooier. Laat lekker gaan je oude leven en ga voor een geweldige toekomst! Voor iedereen en dus ook voor jou! Wacht niet af en ga hier naar leven. Doe wat je het liefste doet en geniet hier met volle teugen van. Het leven is geen strafkamp hoor. Dat zit in je hoofd!

Al die negatieve gedachten, zijn die wel van jou? Ga dit onderzoeken en je zult verrast zijn! Vind jezelf terug en leid je leven in alle vertrouwen. Genoeg ondersteuning voor jou! Vraag en je zult ontvangen! Onthoud dat stilstand beslist geen achteruitgang is!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.