Steun

Hallo lieve lezer,

Op deze Allerzielen mag ik een boodschap van Jezus en jullie dierbare overledenen doorgeven.

 

 

Ik krijg soms de vraag of ik met Jezus niet Jozef bedoel, maar nee het is geen typefout. Jezus is namelijk de leermeester van Jozef en heeft samen met hem mijn tweede boek geschreven. Dit mocht ik na het uitbrengen van “Jozef vertelt verder” horen. Jezus wil ook graag via mij boodschappen doorgeven.

Gevoelens van eenzaamheid, onrust en angst zijn allemaal aangepraat door anderen. Vandaar een bemoedigende boodschap vandaag voor jullie.

Allerzielen is belangrijk voor jullie en vandaag voelen de dierbare overledenen weer dichtbij. Dat is eigenlijk altijd zo, maar vandaag wordt er extra aandacht aan besteed. Zo voelen ze echt dichtbij en dat is erg nodig. De overledenen willen laten weten dat je het goed doet en niet zo hard voor jezelf moet zijn. Toon je verdriet, maakt niet uit aan wie. Ieder is mens en herkent dit gevoel. Schaam je hier niet voor lief mens.

Wij waarderen het dat ieder zijn verdriet vandaag op zijn eigen manier uit. Voel je niet schuldig als er geen tijd of mogelijkheid is om vandaag een graf te bezoeken. We weten echt wel dat je aan ons denkt. Schuldgevoel is een laag gevoel en door anderen aangepraat. Je weet zelf of je oprecht en eerlijk bent en dat is meer dan voldoende. We zien echt wel of je het goed met ons meent hoor.

Voel je vandaag de extra liefde die je ontvangt? Dat voel je goed en de eerste gedachte die je hierbij krijgt is de afzender. Zo zijn we extra dichtbij jou en dat verdien jij! Voel je niet bezwaard als je na lange tijd nog steeds verdriet hebt. Daar staat geen termijn voor en is voor iedereen anders. Heel persoonlijk en ook afhankelijk van de band die jullie hadden. We zien dat je zo je best doet en je vaak sterker voordoet dan je bent. Dat kost veel energie! Als het niet gaat, gaat het niet. Punt uit! Toon je mensheid en kwetsbaarheid. Daar help je een ander ook mee.

Je bent geliefd en alle “fouten” zijn vergeven. Maak je hier toch geen zorgen over. Zo jammer dat daar kostbare energie aan wordt besteed. Laat los dat schuldgevoel. We weten dat je je uiterste best deed en wat er binnen je mogelijkheden lag hebt gedaan. We zien wie je werkelijk bent en of je een goed mens bent. Geen zorgen, want dat zijn je lessen in dit leven en dat is niet altijd gemakkelijk. Dat zien wij echt wel!

Ga door met je leven en volg je pad. Dat verdien jij. We zijn bij jou en steunen je onvoorwaardelijk. Vraag om een teken als je het even niet meer ziet zitten of eenzaam bent. Let hier ook op, want we geven tekens op allerlei manieren. Als iets je raakt of je denkt opeens aan mij, dan heb je dat goed gedacht! Niet zo onzeker en bang zijn. Nergens voor nodig. Dank je wel voor alles wat je voor me deed. Dank voor je liefde, je zorgzaamheid. En nu mag je zelf liefde ontvangen zoals het bedoeld is. Stel je hiervoor open en ontvang dit. Het is je van harte gegund en je bent dat waard!

Lieve groet Jezus en jullie dierbare overledenen (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Heb je vragen aan een dierbare overledene? Neem dan een kijkje op mijn pagina https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Heb je interesse in mijn boek “Jozef vertelt verder”? Dit is te bestellen via deze link https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/ en verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.