Stappen zetten

Hallo lieve lezer,

Zet die eerste stap die je al zo lang wilt zetten! Mijn gids Jozef vertelt hier alles over.

Lieve mensen, ik zie dat er zoveel sluimert in jullie. Vele ideeën en gedachten spelen in je hoofd. Je wilt het nu echt anders en dat kan alleen als je de eerste stap gaat zetten. Trek je niets meer aan van de buitenwereld en ga op je doel af. Het is niet voor niets dat je het gevoel hebt dat je nu echt je leven wilt veranderen. Luister nu eens echt naar wat je hart je te vertellen heeft. Het kan allemaal zoveel gemakkelijker. Laat alle regeltjes eens los en heb lak aan zaken die nu eenmaal zo horen! Wie bepaalt dit en waarom zou je dit volgen?

Jij en alleen jij weet wat je nodig hebt om een fijn leven te leiden, los van alle dwangmatigheden die jij jezelf oplegt. Laat je leiden en zet intenties op hoe jij het wilt. Doe dit niet af als onzin maar geloof in waar jij voor staat. Alles mag veranderen in deze wereld en waarom zou je daar vandaag niet aan beginnen? Uitstel is afstel. Er zijn in je hoofd altijd zaken die dringend zijn. Zo houd jij jezelf telkens voor de gek. Voor je het weet is je aardse tijd voorbij en doe je nog steeds dingen die je eigenlijk niet wilt. Dit geldt ook voor het omgaan met mensen die niet meer bij je passen. Zet je masker af en laat je nu eens echt zien. Spreek je waarheid en vind mensen die met je resoneren. Deze verschijnen vanzelf op je pad als jij eerlijk en oprecht bent. De groepsdruk is nog te vaak aanwezig. Weet dat de mensen die uit zo’n groep stappen het gelukkigst zijn. Dit gun ik jou ook!

Ontdek wie je echt bent en wat je wilt. Daarvoor mag je vaker de stilte in jezelf opzoeken. Vertrouw er maar op dat ook jouw leven zoveel fijner kan dan het nu is. Wees dapper en zet die eerste stap naar een geweldig leven!

Liefs Jozef

Groetjes José den Ronde-van Dun

Ben je benieuwd wat Jozef jou heeft te vertellen over het nieuwe jaar? In een persoonlijke boodschap van hem vraag ik wat hij jou te zeggen heeft over 2023. Hiervoor is je naam voldoende en ontvang je een uitgebreid overzicht in A-4 formaat per mail. Ik doe dit graag voor je! Ook maak ik graag contact met een dierbare overledene voor jou. Meer info zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.