Spanningen

Hallo lieve lezer,

Jozef geeft vandaag weer door wat hij momenteel ziet op aarde. Dit doet hij samen met zijn leermeester Jezus.

 

 

Het gaat er om spannen lieve mensen! Veel gaat er de komende dagen gebeuren en aan het licht komen. Eindelijk, hoor ik jullie denken! Maar er moet nog veel gewonnen worden hoor. Duizenden gaan de straat op en pikken het niet meer. Zet je in lieve mensen en laat je stem horen. Laat het niet voortkabbelen, want dan gebeurt er niets! Zeg je waarheid en kom voor jezelf op. Velen zijn zó gehersenspoeld op dit moment, dat ze niet meer weten wat hun waarheid is. Zó ver zijn ze van zichzelf verwijderd geraakt. Neem ze dit niet kwalijk, maar heb medelijden. Veroordeel niemand en blijf jezelf respecteren. Uiteindelijk wint het licht het, altijd! De machthebbers weten van gekkigheid niet meer hoe ze de mensen kunnen blijven onderdrukken. En de meesten trappen er in, doch niet lang meer.

Hoe ziet de aarde er nu uit?

Echt een tweedeling is er nu. Het licht tegen het donker en dat is te zien hoor. Schaduwen bewegen over de aarde. Afstoten en aantrekken van elkaar. Een heel gevecht. Toch komt er steeds meer hulp voor de aarde en het licht gaat maar door. Blijf licht sturen naar de aarde alsjeblieft, dat helpt heel goed! Samen staan we sterk en dit doe je voor de aarde en de mensheid. Doe het met mededogen en liefde. Elk mens kan hier aan bijdragen.

Hoe zie jij de aarde het liefst? Door dit vóór je te zien en het waarheid te laten worden, manifesteer je dit. Héél belangrijk om de aardefrequentie op te liften! Blijf volhouden en elkaar ondersteunen in deze pittige tijd. Leef jouw waarheid en niet die van de gevestigde orde!

Hoe lang gaat dit allemaal nog duren?

We doen ons best om zoveel mogelijk mensen wakker te krijgen en dit kun je niet dwingen! Toch kan het snel gaan. Als zoveel mogelijk mensen stoppen met alles buiten zich als waarheid aan te nemen en naar binnen te keren, gaat de liefde stromen. Liefde is alles wat telt en overwint alles. Het ligt in handen van de mensheid dus, hoe lang het nog gaat duren.

Er zijn meer mensen in beweging dan jullie denken trouwens hoor! De media zwijgt met mensenmassa’s te laten zien op televisie en in de kranten. Dat mag natuurlijk niet gezien worden en zeker niet anderen op hetzelfde idee brengen! Niets is wat het lijkt en wees niet geschokt, want ergens weet je dat het allemaal niet klopt wat er uit gaat komen. Soms moet je dingen leren zien!

Maak er een onvergetelijke zomer van voor jou en je naasten en ga lekker je eigen gang. Je hebt het volste recht daartoe en laat je niets aanpraten over sociaal wenselijk gedrag. Geniet lieve mensen, daar is het leven voor bedoeld. Jouw leven op deze aarde mag je ten volste leven, zonder belemmeringen van wie of wat dan ook. De dood ligt allang vast voor een ieder van ons. Geen zorgen dus over het hoe en wat. Allemaal angst die aangepraat is. De dood en het hiernamaals is iets om naar uit te zien. Onthoud dat goed!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Wil je ook graag een persoonlijke boodschap van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef ontvangen? Hij helpt je om te laten zien waar je nu staat en wat je kunt veranderen. Alles met de bedoeling om jouw leven te verlichten. Bij interesse kun je een mailtje sturen naar info@terugnaarhetlicht.nl. De kosten voor deze chanelling zijn 15 euro.