Signeersessie Paranormaal Alternatief

Hallo lieve lezer,

Vandaag extra informatie over de beurs van 18 en 19 september a.s. en meer…

Het is deze week alweer twee jaar geleden dat ik doorkreeg om een boek te gaan schrijven. Wat was dat een magische ervaring en de start van een prachtige reis. Mijn eerste boek Doodgewoon blijft de mensen raken! Telkens krijg ik weer berichten hoe fijn en ondersteunend het boek is bij het verlies van een dierbare naaste. Maar er staat nog veel meer in het boek! Vele wijze lessen leert Jozef ons en je kunt dit gebruiken bij de vele levensvragen die je ongetwijfeld hebt.

Ook mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” raakt de mensen. Het is een half jaar geleden op zijn verjaardag uitgebracht. In “Jozef vertelt verder” wordt nóg dieper ingegaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Dit boek schreef hij samen met zijn leermeester die ook op aarde heeft geleefd. Samen willen zij de mensheid zoveel mogelijk ondersteunen. Zo willen ze het leven lichter maken en de angst voor de dood én het leven wegnemen. Ik wist toen nog niet dat hij met zijn leermeester Jezus bedoelde. Dit mocht ik een paar maanden geleden horen. Toen begreep ik ook dat Jezus al een hele tijd mijn gids is! Samen geven ze prachtige teksten door voor mijn blogs. Deze week mocht ik nog een mooie recensie van dit boek ontvangen:

Maryse: Het heeft even geduurd voor je mijn reactie kreeg op het tweede boek. Fantastisch, wat een inzichten krijg ik weer aangereikt en ik maak daar dankbaar gebruik van. Regelmatig lees ik hier ook uit als ik niet in slaap kan komen en dan stellen dingen mij weer gerust. Als ik mij verdrietig voel dan wordt ik weer blij om de lieve positieve berichten van Jozef te lezen die je ook doorstuurt.

A.s. zondag 19 september mag ik van 11 tot 12 uur mijn boeken signeren op Paranormaal Alternatief, De Broodfabriek in Rijswijk. Dit is de grootste spirituele beurs van Nederland. Je vindt mij bij Stand i08 van Walking my Revolution Publishers. Er zijn geen restricties voor deze beurs!
Het lijkt mij leuk om veel van mijn lezers op deze beurs te mogen ontmoeten! Ik signeer graag je boek, ook al heb je dit al eerder gekocht. Via onderstaande links zijn mijn boeken te bestellen en tevens zijn ze verkrijgbaar in alle boekhandels van Nederland en België. Misschien tot zondag!
Liefs José den Ronde-van Dun