Schuldgevoelens

Hallo lieve lezer,

Schuldgevoelens spelen al eeuwen een grote rol. Mijn gids Jozef schijnt er zijn licht op.

Dit thema speelt bij velen van jullie. Deze gevoelens van schuld zijn je opgelegd door anderen. Ouders, leraren en niet te vergeten het geloof. Allemaal bedoeld om je niet goed genoeg te laten voelen en de verantwoordelijkheid uit handen te laten geven. Vaak is het bewust zo verteld zodat je gaat twijfelen aan jezelf. Je geeft je kracht zo uit handen en wordt afhankelijk van anderen. Dit speelt momenteel bij vele mensen en herinneringen aan diegenen die dit vertelden komen onherroepelijk terug in deze tijd. Dat is bedoeld om je na te laten denken en voelen aan wie jij je kracht uit handen gaf.

Het geloof heeft er bij velen flink in gehakt door alle schuld die ze bij jou neer legden. Alles om jou van jezelf af te houden. Maar lief mens, je bent zo krachtig en puur. Zie wat het met je gedaan heeft en besluit dat niemand jou ooit nog een schuldgevoel aan gaat praten. Niemand heeft dit recht. Vergeef diegenen die dit bij jou gedaan hebben en geef het terug. Beslis en spreek dit krachtig uit naar het Universum. Jij bent vrij van schuldgevoel en zo is het leven ook bedoeld.

Elke tijd heeft zo zijn instanties en mensen die jou uit je kracht willen halen. Ook nu luisteren teveel mensen naar de gezaghebbers. Jij bent verantwoordelijk voor jezelf en een ander mag dit niet ondermijnen! Neem hier echt de tijd voor en ga na wie jou allemaal een schuldgevoel heeft aangepraat in dit leven. Misschien komen er vorige levens terug waar dit ook al speelde. Kijk hier naar, voel het in je lichaam. Door dit goed te zien en doorvoelen laat je dit al los. Dit kan enorm heftig zijn maar is nodig om je weer vrij te voelen. Dit is puur een kwestie van contrôle en dwang. Trap er niet in en wees je pure, vrije zelf. Dat is je recht en zo hoort het te zijn. Niemand mag jouw vrijheid afpakken en daar ben je zelf bij. Je bent geen slachtoffer, dat hebben anderen van je gemaakt. Sta op en kies voor jezelf. De tijd is nu!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.