Rustig blijven

Deze week heeft de Engel van het Licht een dringende oproep aan ons.

Lieve mensen, er wordt momenteel alles aan gedaan om de mensheid op te hitsen. Vreemde onderwerpen, agressie en het gevoel dat de mensheid verloren is. Hier is niets van waar, juist niet! De mensheid komt hier doorheen maar dit moet getoond worden om zoveel mogelijk mensen de ogen te openen. Dit is al vaker gezegd maar het is voor jullie eigen bestwil. Blijf kalm en ga niet mee in deze negatieve voorbeelden.

Het is goed dat mensen in opstand komen maar zónder geweld te gebruiken. Dit wordt juist aangemoedigd maar trap hier niet in want dan is het hek van de dam. Help elkaar om rustig te blijven en wees zelf het grote voorbeeld. Velen denken dat geweld de oplossing is maar dat is juist liefde. Verlies jezelf niet in deze tijden. Zet jezelf elke dag in het Licht en roep mij aan als je dit wilt. Daar ben ik voor en dit doe ik met alle liefde.

Het Licht gaat zegevieren, ongetwijfeld. Houd elkaars hand vast en help elkaar. Zeker diegenen die het niet meer zien zitten. De oplossing zit in ons. Wij moeten het Licht vasthouden en dit nooit en te nimmer weggeven. Het is nu niet de tijd om op te geven maar stand te houden. Iedereen wordt geholpen, ook diegenen die dit aanrichten. Ook zij zijn slachtoffer, al is dit moeilijk om te begrijpen. Het zal allemaal duidelijk worden en getoond aan de mensheid. Veroordeel niets of niemand en kijk naar binnen. Jij weet! Jij voelt en dát is jouw waarheid. Dank je wel. Schijn je Licht!

Engel van het Licht (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Zondag 25 februari van 11.00 tot 17.00 uur sta ik op een spirituele beurs in Langeweg (N.Br). Locatie: De Droom, Wethouder Trompersstraat 59. Leuk je daar te ontmoeten!

Heb je op dit moment vragen aan mijn gids Jozef? Zowel levensvragen als vragen over het hiernamaals zijn welkom (geen gezondheidsvragen en vragen aan overledenen). Je kunt ook een persoonlijke boodschap van hem ontvangen. Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven!  Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/