Rustig aan!

Hallo lieve lezer,

Voel je je onrustig? Mijn gids Jozef legt uit waar dit door komt.

Er gebeurt ontzettend veel met je op dit moment. Heftige zaken uit het verleden die terugkomen en de energie is erg hoog. Neem de tijd voor alles wat er met je gebeurt. Kijk alle zaken aan die naar voren komen. Zie ze, doorvoel ze en laat ze gaan. Ze willen enkel door jou gezien worden. Ruzies, woordenwisselingen, het kan er heftig aan toe gaan. Blijf weg van drama van anderen en focus op je rust. Ieder heeft zijn eigen pad te gaan, daar ben jij niet verantwoordelijk voor.

Steeds vaker komen zaken naar voren in de media. Men beseft dat ze zijn voorgelogen en dat doet pijn. Het vertrouwen onder de mensen is zoek. Al dat blindelings op anderen vertrouwen is weg. Dat is precies de bedoeling want je mag op jezelf leren vertrouwen, lief mens. Waar was jij al die tijd? Dát mag je nu gaan voelen, heel diep in jezelf.

Blijf staan en laat je niet omver blazen door alles wat naar buiten gebracht wordt. Wees eerlijk en oprecht naar jezelf en naar de ander. Hou je staande en roep onze hulp aan als je het niet meer weet. Je beschermengel ondersteunt je zó graag. Je bent niet alleen, nooit geweest!

Wees zacht en lief voor jezelf en je naasten. Stop met oordelen over de ander. Je weet helemaal niet waar deze doorheen gaat. Ieder z’n eigen pad, zoals het hoort. Kijk naar alles wat wel goed gaat en laat je niet uit het veld slaan. Verheug je op een prachtige toekomst! Zo lang jij vasthoudt aan het oude en vertrouwde, komt er geen verandering voor je. Iedereen mag vooruit gaan. Op weg naar een mooie, liefdevolle wereld. Doe je mee? Hoe meer mensen zich focussen op de liefdevolle wereld, hoe gemakkelijker het zal gaan. Wat let je? Kom op, het is de hoogste tijd! Blijf rustig en kalm en laat je dragen. Dat is ook zo en wel héél zachtjes en liefdevol!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

Heb je ook behoefte aan ondersteuning in deze turbulente tijd? Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap met een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/