Roerige tijden

Hallo lieve lezer,

Mijn gids Jozef heeft na de blog “vuurwerk” van vorige week nog meer over deze tijd te vertellen.

 

 

Vorige week vertelde ik over de veranderingen op aarde. Er speelt zo ontzettend veel op dit moment. Vele leugenaars vallen van hun troon. Dit alles gaat in een razendsnel tempo. Nog weinig is hier van te zien bij het “normale nieuws”. Wees voorbereid dat alles wat je voor waarheid aannam, niet blijkt te kloppen. Er zijn mooie Lichtwezens bezig om al het onrecht aan het licht te brengen. Het is wel de bedoeling dat ze dit zonder teveel tumult kunnen doen. Vandaar nog steeds deze radiostilte. Maar dat gaat snel veranderen lieve mensen.

Blijf op jezelf vertrouwen en luister enkel naar je hart. Dat voelt en weet de waarheid en wat het beste is voor jou. Hele kaartenhuizen gaan omvallen en dan gaat het heel snel. Je zult in een rollercoaster terecht komen. Doch als je blijft vertrouwen en weet dat alles nu goed is, kom je hier goed doorheen. Accepteer dit en raak niet in paniek. Angst is de grote boosdoener van al het leed op aarde. Toch laat je dit zelf toe. Jij bent de baas over je gedachten, dus houd ze ten alle tijde positief. Het licht zal zegevieren!

Blijf rustig, ongeacht alle meningen en verwijten. Een hele mooie les is dit. Wees daar dankbaar voor. Hoe meer jij je dankbaarheid uitspreekt naar het Universum, hoe meer goeds er voor jou is. Let heel goed op je gedachten de komende tijd! Geen oordeel, nergens over! Laat alles en iedereen zijn hoe het is. Respect en waardigheid, heel belangrijk momenteel. Als je van jezelf weet dat je eerlijk en liefdevol bent, wees daar dan trots op. Straal dit uit naar anderen. Een liefdevol hart is blij en dat wordt gevoeld. Mensen weten je te vinden en willen dit ook. Leer ze hoe ze dat kunnen bereiken. Velen zijn zonder hoop en vol angst. Help ze vooruit! Geen discussies die tot niets leiden, verspilde moeite is dat. Waarom moet jij persé gelijk krijgen? Ga daar eens onderzoek naar doen en kijk hier eerlijk naar. Roep ons aan en vraag om kracht en begeleiding. Je bent nooit alleen, maar dat weet je al, toch? Houd vol en blijf vol goede moed!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun )

P.s. Wil je meer lezen over de Nieuwe Tijd? In mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” lees je o.a. hoe Jozef het wereldbeeld ziet. Meer info via deze link: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

Voor een ondersteunende en persoonlijke boodschap van Jozef verwijs ik je graag naar deze link: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/