Riemen vast

Hallo lieve lezer,

Mijn gids Jozef vind het weer de hoogste tijd om over het huidige wereldbeeld te vertellen.

Deze keer vertel ik weer graag over wat er zich afspeelt op aarde en daarboven. Velen van jullie voelen de heftige energieën. Dat kan haast niet anders! Vele ongemakken en weten dat je vooruit geduwd wordt. Wat fantastisch om mee te maken. Je kent jezelf soms niet meer terug en dat is precies de bedoeling. Klaag niet maar onderga het gewoon. Dit is uniek om mee te mogen maken en vergeet niet dat jij dit mee wilde maken in dit leven.

We gaan hard vooruit met z’n allen en het donker heeft het nakijken. Alle plannetjes die ze nog hebben gaan het niet halen. Vertrouw hier op en kijk niet meer naar het negatieve. We mogen met z’n allen het licht aanschouwen en mogen genieten van wat er is. Opstaan tegen onrecht mag natuurlijk en het is nodig om je uit te spreken. Houd je voor niemand meer in en sta voor jezelf en de mensheid. Het is aan ons om eindelijk eens “nee” te zeggen tegen alle gekte. Wij helpen uit alle macht mee en het licht is oogverblindend. Toch hebben jullie ook een taak en dat is voor jezelf opkomen. Dit mogen we samen doen en dan staan we veel sterker.

De verantwoordelijken voor alle machtsspelletjes krijgen het Spaans benauwd en ze doen extreem rare dingen. Doe gewoon niet meer mee en zeg eindelijk “nee”. Dan is het zo afgelopen! Alles mag onderhand gaan veranderen. We zien steeds meer dat mensen gewoon gebruikt worden om de rijken nog rijker te maken. Zwaar werk en onderbetaling zijn aan de orde van de dag. Allemaal voor het gewin van de machthebbers. Waar is jouw eigenwaarde en zelfrespect? Doe hier niet meer aan mee en stop ermee om je tot slaaf te maken. Ga zelf iets ondernemen en wees niet langer meer afhankelijk van de geldwolven. Dan is deze onderdrukking snel afgelopen.

Een hele belangrijke rol heeft de media die ons van alles laat geloven. Geloof jij hun nog steeds? Onderzoek zelf wat voor jou waarheid is en luister niet meer naar alle onzin die ze brengen. Het zal niet lang meer duren voordat ook de media door de mand valt. Geen angst lieve mensen. Alle Lichtwezens staan aan onze kant en steunen ons waar ze maar kunnen. Laat je echt door niemand angst aanpraten want er gaat veel naar buiten komen. Het is de hoogste tijd voor de waarheid. Het licht breekt door!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

In mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” vertelt mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef meer over het wereldbeeld en wordt nóg dieper ingegaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde.  De volgende onderwerpen komen zoal aan bod: rouw, de ziel, levensdoel en relaties. Via deze link te bestellen: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.

P.s. Volgende week word ik 60 jaar en trouwt onze zoon. Ik ga hier heerlijk van genieten en sla even mijn wekelijkse blog over. Ik wens iedereen een fijn weekend en een mooie nieuwe week.