Plezier

Hallo lieve lezer,

Een vriendelijk verzoek van Jozef om het plezier in je leven te houden.

 

Lieve mensen, het plezier is ver te zoeken bij jullie. Laat het sombere weer je vreugde niet afnemen. Het is gemakkelijk om de schuld aan allerlei oorzaken te geven maar het zit toch echt in jou! Jij en alleen jij bepaalt hoe je dag eruit ziet. Is het glas half vol of half leeg. Jij bepaalt dat. Let heel goed op je gedachten in deze tijd. Merk je dat ze negatief zijn, bedank ze dan en kies hier positieve gedachten voor in de plaats. Als deze gedachten eenmaal gezien zijn, zeg je dat je ze wilt laten gaan. Zo simpel is het. Maak het niet moeilijk en gebruik dit woord ook niet meer.

Manifesteer wat je wilt. Dat gaat zó snel nu. Maak verbinding met het Universum en je hart. Vraag wat je nodig hebt, zie dit vóór je en laat je verrassen. Stop met je slachtoffer te voelen. Dat ben je niet! Wees krachtig en spreek uit wat je wilt. Dankbaarheid is nog zo’n mooie eigenschap. Hoe dankbaarder jij bent, hoe meer mooie dingen je aantrekt in je leven. Dit is echt zo! Je kunt overal dankbaar voor zijn. Niets is vanzelfsprekend. Vanuit dit gevoel rol je vanzelf in het plezier houden in je leven. Jij beslist en hebt de touwtjes in handen. Heb weer lol in je leven en voel waar je blij van wordt.

Stop ermee om jezelf te laten leven door anderen. Niemand heeft het recht om zich aan jou vast te klampen. Jij hebt ook je lessen in dit leven en mag hier alle tijd voor maken. Geniet van je lichaam, je gezondheid, je gezin, de natuur met haar prachtige schoonheid, de lieve dieren…. Geef hier je aandacht en liefde aan en schenk geen enkele aandacht meer aan wat er volgens jou niet goed gaat in je leven. Richt je enkel op wat je blij maakt en je zult zien dat je leven de positieve kant op gaat. Aan jou de keuze!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Ben je benieuwd wat Jozef jou heeft te vertellen over het nieuwe jaar? In een persoonlijke boodschap van hem vraag ik specifiek wat hij jou te zeggen heeft over 2023. Hiervoor is je naam voldoende en ontvang je een uitgebreid overzicht in A-4 formaat per mail. Ik doe dit graag voor je! Meer info zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.