Persoonlijke boodschap Jozef

Hallo lieve lezer,

Alwéér een bericht deze week? Ja, dat zijn jullie niet gewend van mij hè? Ik mag echter iets heel moois aanbieden en dat wil ik meteen met jullie delen!

Tevens wil ik meteen alle nieuwe volgers verwelkomen op mijn website en Facebookpagina Terug naar het Licht. Heel blij met zoveel nieuwe aanmeldingen!

 

 

Vorige week was het één jaar geleden dat mijn boek Doodgewoon werd uitgebracht en mocht ik elf persoonlijke boodschappen van Jozef weggeven. Ondertussen heeft iedereen die ontvangen en ik kreeg dankbare en ontroerende reacties. Mensen voelen zich gesteund en kunnen weer verder. Het voelt zó goed om dit door te mogen geven! Ik heb aan Jozef gevraagd of hij dit voor iedereen wil doen en dat doet hij heel graag! Dus lieve mensen, wil je ook graag een persoonlijke boodschap van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@terugnaarhetlicht.nl. De kosten voor deze chanelling zijn 15 euro.

 

Liefs José