Pagina boek Doodgewoon

Hallo lieve lezer,

Aansluitend op mijn blog “overlijden” van vorige week wil ik nu graag een belangrijke pagina delen uit mijn boek Doodgewoon.

 

Zaterdag 19 februari is er op mijn Facebookpagina Terug naar het Licht https://www.facebook.com/Terug-naar-het-Licht-113012696840486 een winactie van mijn uitgever Walking my Revolution Publishers. Je maakt dan kans op een gratis boek of e-book van mijn eerste boek Doodgewoon. Tot zondag 20 februari zijn alle e-boeken met korting verkrijgbaar.

 

Dit is één van de 83 vragen die ik aan mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef stelde en ik deel deze graag met jullie. Ik hoop van harte dat de angst voor de dood minder wordt bij jou en het liefst helemaal verdwijnt!

 

Waarom is iedereen zo bang voor de dood?

Angst voor wat er komen gaat, angst voor het lijden en of er wel een hiernamaals is. Ik kan je verzekeren van wel en jij weet en voelt het ook. Zo jammer dat iedereen zich er bij leven zo druk om maakt en niet geniet van het leven op aarde.

De kerk heeft hier niet veel goed aan gedaan. Velen geloven in een hel en zijn bang dat ze moeten boeten voor hun daden. Deze arme mensen zijn echt doodsbang voor wat er komen gaat!

Ik kan jullie verzekeren dat er hier geen hel is. Iedereen wordt met liefde opgewacht! Wij vinden het verschrikkelijk, dat deze angst nog steeds gezaaid wordt en doen er alles aan om de mensen zelf na te laten denken.

In vele landen heeft de kerk nog veel macht. Probeer mensen te vertellen, dat ze weer naar Huis gaan en dat ze enkel het Licht hoeven te volgen. Geboren worden is voor een mens veel zwaarder dan weer terug naar Huis te gaan.

Als je ervoor open staat, kun je de dierbare overledenen zelfs zien als het jouw tijd is. Als je dit weet is angst nergens meer voor nodig.

Je mag zelf je les uitkiezen waarom je terug wilt naar de aarde en daar mag je zelf aan werken óf niet. Dan krijg je de les in een ander leven voor je kiezen.

Het is zo mooi en soms verdrietig om jullie zo druk bezig te zien. Ook is het jammer, dat jullie niet echt genieten van al het moois op aarde. Als jullie weten, dat hier helemaal geen tijd bestaat en jullie alle tijd op aarde hebben, wordt het vast meer ontspannen voor jullie.

Er is zoveel drama op aarde wat totaal geen nut heeft en zonde van de energie is. Zorg liever goed voor jezelf en anderen en houd van elkaar! Al die drukte leidt nergens toe!

Weet dat jullie hier weer met open armen worden ontvangen en dat er eindeloos veel liefde is hier! Zóveel dat het misschien wel even te veel is voor jullie!

 

Liefs José den Ronde-van Dun

P.s.  Wil je graag een persoonlijke boodschap van Jozef of een dierbare overledene aanvragen? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor meer info over mijn boek Doodgewoon: https://www.terugnaarhetlicht.nl/boek-doodgewoon/